Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Gulerodsroulade
Gulerodsroulade opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave gulerodsroulade:
- 600 g gulerødder
- 1 løg
- Spidskommen
- Stødt koriander
- Havsalt eller urtesalt
- Lidt smør
- 5 æg
- 2 Philadelphia med krydderurter
- 1 bakke rucola
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Gulerodsroulade:
Skræl og riv gulerødderne groft.
Hak løget fint og svits det i lidt smør sammen med gulerødderne i 5-10 minutter. Smag til med salt og krydderier og lad det køle af.
Slå æggene ud og del dem i hvider og blommer.
Bland herefter blommerne sammen med gulerodsmassen i en større skål.
Pisk æggehviderne stive, og vend dem i gulerodsmassen, som herefter hældes ud på et stykke bagepapir penslet med lidt olivenolie.
Bag rouladen 10-15 minutter ved 200°C eller til den er let gylden.
Vend bunden ud på et stykke bagepapir og lad den køle af. Smør herefter bunden med Philadelphia og drys med rucola. Rul dejen sammen og lad rouladen køle af i et par timer før servering.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.