Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Onion Rings - Sprøde Løgringe
Onion Rings - Sprøde Løgringe opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Onion Rings - Sprøde Løgringe:
Opvarm olien i en stor gryde, eller en frituregryde (185°C)
Skær løget i ringe.
I en lille skål blandes mel, bagepulver og salt. Dyp løgringene i mel-blandingen til de er dækkede.
Pisk æggene og mælken i melblandingen med en gaffel. Dyp nu løgringene heri, til de er dækkede - læg dem på en rist til afdrypning.
Put raspen i en dyb tallerken, læg ringene heri og dæk dem med rasp.
Steg ringene et par ad gangen i 2-3 minutter, eller til de er gyldne.
Læg dem på fedtdryppende papir. Krydr med lige det du har lyst til - måske bare salt, og velbekomme.