Opskrifter » Tilbehør » Diverse Tilbehør » Krydrede Mexicanske Ris
Krydrede Mexicanske Ris opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave krydrede mexicanske ris:
- 2½ dl ris
- 1 rødløg
- 1 rød peberfrugt
- 1 tsk olie
- 1 tsk gurkemeje
- ½ tsk spidskommen
- 6 dl hønsebouillon
- 1 glas (ca. 110g) mild grøn chili
- 2 dråber tabasco
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Krydrede Mexicanske Ris:
Pil løget og hak det fint.
Rens peberfrugten og hak den fint.
Opvarm olien i en gryde og tilsæt løg og peberfrugt. Steg under omrøring ved jævn varme i 3-4 minutter.
Tilsæt gurkemeje og spidskommen og hæld bouillonen på. Bring det i kog og tilsæt så risene. Skru ned til svag varme.
Lad risene koge under låg til al væsken er absorberet (ca. 20 minutter). Tilsæt så chili og tabasco. Varm det igennem under omrøring, og så er det klar til servering.
Tip! Kan bruges som tilbehør, fyld i tortillas eller som fyld i peberfrugter sammen med tomatsauce.