Opskrifter » Tilbehør » Saucer » Kaviarsauce
Kaviarsauce opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kaviarsauce:
- 2 hårdkogte æg
- ½ rødløg
- 1 godt moden avocado
- ½ dl light mayonnaise
- ½ dl 9% creme fraiche
- 50 g sort stenbidderrogn
- Salt
- 1 knivspids sort peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kaviarsauce:
Pil æggene og hak dem fint.
Pil og hak løget.
Tag avocadoen ud af skallen og skær den i tern.
Bland løg og avocado med mayonnaise og creme fraiche.
Vend forsigtigt æggene i saucen og vend til slut kaviaren i. Smag til med salt og peber. Saucen bør ikke stå for længe, kaviaren afgiver nemlig farve, og så bliver saucen grå.
Passer godt sammen med laks og nye kartofler.
Men du kan også fylde halve avocadoer med saucen og servere dem som en forret.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.