Madkampen.dk » Ingredienser » Mayonnaise

Opskrifter på mad med Mayonnaise

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor mayonnaise indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Kyllingesalat med Pasta & Karrysauce

    Krydr kødet med salt og peber. Steg det så i varm olie på alle sider i 5-10 minutter, alt efter tykkelse, til det er gennemstegt. Tag det af panden, lad det køle af, og skær det i små stykker. Så koger du suppehornene "al dente" ...


  2. Kold Risret med Tun & Rejer

    Kog risene efter anvisningen på pakken, og lad dem blive kolde. Læg risene i bunden af et ildfast fad. Læg ærter (og evt. majs) over samt tunen. Lav en dressing af creme fraiche, mayonnaise, salt, peber, citronsaft og paprika. Hæ...


  3. Hvidkålssalat med Skinke

    Til 4 personer. Snit kålen fint. Skær forårsløg og bladselleri i små tern. Skær skinken i tern. Rør mayonnaisen med creme fraiche og smag den til med citronsaft, salt og peber. Servér evt. salaten med lidt brød til....


  4. Hønsesalat

    Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Rens champignon og skær dem i kvarte eller mindre alt efter størrelse. Kog dem i lidt hønsebouillon til de er møre, og lad dem køle af. Flæk blegsellerien og skær dem i små stykker. ...


  5. Blomkålssalat med Feta, Rødløg & Hindbær

    Del blomkålen i helt små buketter. Vend den med fetaost, hindbær, hakkede nødder og syltede løg. Skyl og slyng krydderurterne tørre. Kom krydderurterne og halvdelen af yoghurten i en blender og kød til en grøn creme. Rør r...


  6. Hjemmelavet Kyllingesalat med Ærter

    Rist baconen sprød, lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle og knus den. Skær hønsekødet i mundrette stykker og hak champignonerne fint. Rør yoghurt med mayonnaise og fond og smag den til med paprika, salt og peber. Bland...


  7. Sense - Kartoffelsalat

    Skær blomkålen og broccolien ud i buketter. Overhæld dem med kogende vand og lad det stå et par minutter. Lad det dryppe godt af. Bland ingredienserne til dressingen. Vend grøntsagerne i, og stil det koldt til det skal spises....


  8. New Orleans Coleslaw

    Finsnit hvidkålen. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Skær selleri i grove tern og forårsløget i tynde strimler. Rør mayonnaisen med kærnemælk, ahornsirup og eddike, og hæld det over grøntsagerne. Smag til med salt ...


  9. Kyllingesalat med Æble & Vindruer

    Skær alle ingredienserne i små stykker. Rør de våde ingredienser sammen med krydderierne. Smag til. Vend grøntsagerne og kyllingen i, og rør godt rundt. Kan spises på rugbrød, i pitabrød eller som fyld i en halveret frisk...


  10. Sense - Hvidkål med Æg & Rejer

    Lav små skåle af hvidkålsblade, så mange det lige passer (3-4 stk.) Del æggene med en æggedeler, og fordel skiverne ovenpå hvidkålsskålene. Fordel herefter rejer samt tomatskiver ovenpå. Slut af med lidt mayonnaisen på h...


  11. Rejesalat med Æbler & Kartofler

    Skær kartoflerne i mindre stykker og kom i en skål med rejer og æbler i tern. Rør en dressing af ymer, mayonnaise, sennep og hakket dild. Smag til med salt og peber og vend dressingen i salaten. Pynt med kaviar....


  12. Hjemmerørt Fuglekvidder

    Kom skinken/hamburgerryggen i en minihakker og kør til du synes det har en passende konsistens. Bland med de øvrige ingredienser, og stil på køl indtil det skal spises....


  13. Blomkålssalat med Radiser & Ærter

    Skyl blomkålen og hak den fint. Skær ærterne i tynde skiver og radiserne i små tern. Rør creme fraiche og mayonnaise med klippet dild, revet citronskal og og saft. Smag til med salt og peber. Bland dressingen med blomkål, ær...


  14. Tunsalat med Æbler

    mayonnaise

    Skræl og skær æblet samt løg og peberfrugt i små tern. Hæld vandet fra tunen, og hæld det i en skål. Bland tun med yoghurt og mayonnaise. Rør derefter grøntsagerne, dild og de 2 æg i. Smag til med salt, peber og citrons...



  15. Pølsesalat

    Skær pølserne i fine skiver. Snit hvidkålen fint, og hak løgene. Rør ingredienserne til dressingen sammen og bland det sammen med pølserne og kålen. Pynt salaten med tomatskiver og karse....


  16. Blomkålssalat - a la Kartoffelsalat

    Skær blomkålen i buketter og hæld dem i en skål. Fyld en elkedel med vand, og bring det i kog. Hæld det kogende vand over blomkålen og læg et låg over. Lad det stå i 5 minutter. Hæld derefter koldt vand på, for at køle dem ne...


  17. Grøn Grill-Sauce

    Bland surmælksproduktet og mayo. Blend persille, mynte, forårsløg, hvidløg og drueagurker. Smag til med salt. Serveres til et stykke godt kød, evt. grillet....


  18. Krabberuller

    Til 2 personer. Pisk æg og mælk sammen og krydr med salt og peber. Smelt smørret på en pande ved middel varme, og hæld æggemassen på. Lad massen sætte sig, vend omeletten, og lad den bage i yderligere et par minutter. Bland...


  19. Tunsalat a la Søren fra Rigtige Mænd

    Snit hvidkålen fint på et mandolinjern. Bland skyr og mayonnaise og bland det med tunen (som er klemt fri for væde). Herefter vendes hvidkålen i - smag til med salt og peber. Nem og sund ret til madpakken. ...


  20. Tunsalat med Ærter & Peberfrugt

    Rør alle ingredienserne godt sammen og lad salaten trække i køleskabet en times tid inden servering. ...


  21. Kold Bearnaisesauce

    Til 4 personer. Kom alle ingredienserne (undtagen estragon) i en skål, og rør det godt sammen med et piskeris. Smag til med bearnaiseessens, salt, peber og frisk estragon....


  22. Kartoffelpålæg

    Mos kartoflerne godt, og bland dem med de øvrige ingredienser - smag til undervejs. Du kan bruge denne spread som pålæg, istedet for smør, som topping på en mad eller som spread i en sandwich....


  23. Salat med Blomkål & Porre

    mayonnaise

    Snit blomkålen og porren fint på et rivejern eller mandolinjern. Bland ingredienserne til dressingen - smag dig frem til om der skal lidt mere eller mindre i af noget :-) Vend blomkål og porre i dressingen og pynt med soyamandler ...



  24. Laksemousse af Fersk Laks

    Læg laksen pÃ¥ et stykke sølvpapir med skindsiden nedad. Hæld olie og citronsaft over og krydr en smule. Luk sølvpapiret sammen til en lille pakke og bag laksen i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 15 minutter. NÃ¥r fisken er fÃ...


  25. Hønsesalat med Karry, Ananas & Asparges

    Til 4 personer. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Skær kødet i små mundrette bider, og rør det i dressingen sammen med ananas og asparges. Spises som snack/canapé på ristet toastbrød pyntet med kvarte tomater o...