Opskrifter » Tilbehør » Saucer » Ribssirup
Ribssirup opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave ribssirup:
- 300 g ribs
- 200 g sukker
- 3 dl vand
- 1 vanillestang
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Ribssirup:
Hæld ribs, vand, sukker, vanillekorn og vanillestang i en gryde og kog det op.
Lad massen simre i ca. 20 minutter.
Si derefter massen, og kog den i yderligere 5 minutter.
Hæld ribssiruppen på skoldede flasker eller glas og opbevar den i køleskabet. Siruppen kan holde sig en måneds tid i køleskabet.
Tip! Du kan lave en god oliedressing med siruppen. Bland lidt god olivenolie, lidt balsamico, friskkværnet peber, salt og lidt ribssirup.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.