Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Æggekage i Ovn
Æggekage i Ovn opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave Æggekage i ovn:
- 12-15 æg
- 4-5 spsk mel
- 6 dl mælk
- Tynde baconskiver
- Tomatskiver
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Æggekage i Ovn:
Baconskiverne steges sprøde.
Mel piskes ud med mælken og de hele æg tilsættes.
Et ovnfast fad smøres og æggemassen hældes i.
Fadet sættes i ovnen 10-20 minutter ved 175-200°C.
Når æggemassen kan "bære" lægges tomatskiverne taglagt og fadet sættes i ovnen 10-15 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.