Opskrifter » Vegetar Retter » Vegetariske Hovedretter » Pide med Feta & Persille
Pide med Feta & Persille opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pide med feta & persille:
- 25 g gær
- 3 dl lunkent vand
- 1 spsk olivenolie
- ½ tsk salt
- 1 tsk sukker
- 400-500 g pizzamel
- 500-600 g tyrkisk fetaost
- 1 potte persille
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Pide med Feta & Persille:
Opløs gæren i lunkent vand.
Tilsæt sukker, salt og olie og rør det ud til sukker og salt er opløst.
Rør lidt mel i ad gangen, til du får en fin og glat dej der ikke klistrer alt for meget, den skal være så du lige kan ælte den uden at den sidder fast i bordet.
Sæt dejen til hævning 1 time.
Del dejen i 3-4 portioner og rul dem ud til en størrelse på 38 cm lang og 14 cm bred.
Bland hakket feta i små tern og persille og kom det på i midten af dejen, på langs. Fold enderne sammen, og vip siderne lidt ind mod midten uden at lukke den helt sammen.
Bag dem midt i ovnen ved 200°C i 20-25 minutter.
Når de kommer ud af ovnen, pensles de med olie (gerne en hvidløgsolie)
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.