Madkampen.dk » Ingredienser » Hakket kalv- og flæsk

Opskrifter på mad med Hakket kalv- og flæsk

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor hakket kalv- og flæsk indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Frikadellesnegle

    hakket kalv- og flæsk

    Tænd ovnen på 175°C Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt olie, salt og mel og ælt dejen godt igennem. Lad det hæve i ca. 30 minutter. Bland kødet med mel, æg, mælk, løg, hvidløg, chili, salt og peber og rør farsen...



  2. Kyllinge-Farsret

    Til 5-6 personer. Skyl og tør kyllingen og kog den mør i letsaltet vand i ca. 45 minutter. Lad den køle af, og befri den for skind og ben. Skær kyllingekødet i terninger eller strimler. Bland det hakkede kød med rasp og mel o...