Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kyllinge-Farsret


Print opskriften på Kyllinge-Farsret Print opskrift

Del på Facebook

Kyllinge-Farsret opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllinge-farsret:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Kyllinge-Farsret:

Til 5-6 personer.

Skyl og tør kyllingen og kog den mør i letsaltet vand i ca. 45 minutter. Lad den køle af, og befri den for skind og ben.

Skær kyllingekødet i terninger eller strimler.

Bland det hakkede kød med rasp og mel og rør kold kyllingefond i lidt ad gangen. Krydr med salt og peber.

Smelt fedtstoffet til sovsen, rør melet i og spæd til med fond og fløde - sovsen må ikke være for tynd. Lad sovsen koge igennem og smag til med citronsaft, salt og peber.

Rens champignonerne og rist dem let i smør eller margarine.

Kom farsen i et smurt ildfast fad. Kom champignoner og kyllingekød henover og dæk med sovsen. Sæt fadet i ovnen ved 190°C i 50-60 minutter.

Lad butterdejen tø op ved stuetemperatur ca. 20 minutter. Rul dejen let ud og skær den i strimler. Læg strimlerne over retten, og sæt fadet i ovnen i yderligere 15 minutter, eller til strimlerne er lysebrune og sprøde.

Server evt. med hasselback kartofler og en salat.

Kyllinge-Farsret opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kyllinge-Farsret Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Sommerkylling Kylling i Asparges Tortilla Lagkage med Kyllingefyld Hurtige Kyllinge Quesadillas Butter Chicken Livret (med kyllingefilet)