Opskrifter » Alt Det Andet » Morgenmad » Fersken-Havregryns Muffins
Fersken-Havregryns Muffins opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fersken-havregryns muffins:
- 125 g hvedemel
- 85 g havregryn
- 100 g brun farin
- 2 tsk bagepulver
- ½ tsk salt
- 115 g smør
- 225 g creme fraiche
- 1 stort, sammenpisket æg
- 150 g hakket fersken
- Kanelsukker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fersken-Havregryns Muffins:
Tænd ovnen på 200°C
Gør en 12 stk muffinplade klar med papirmuffinsforme. Gør kanelsukkeret klar.
Bland mel, havregryn, farin, bagepulver og salt i en stor skål.
Pisk smør, creme fraiche og æg sammen i en anden skål.
Hæld smørblandingen over de tørre ingredienser, og bland det hele (alt skal være fugtigt).
Vend forsigtigt ferskenstykkerne i.
Hæld dejen i muffinsformene, og drys med kanelsukker.
Bag dem i ovnen i 16-18 minutter - prøv med en kødnål.
Tag dem ud af ovnen og køl af inden servering.