Opskrifter » Alt Det Andet » Snacks » Chokoladebrosten
Chokoladebrosten opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokoladebrosten:
Smelt smør, chokolade og lys sirup i en tykbundet kasserolle. Tag 1 1/4 dl af denne tykke sirup fra til senere.
Kom kiksene i en frysepose og knus dem i både store og små stykker med en kagerulle.
Vend kiksestykker og krummer i chokoladeblandingen i gryden sammen med skumfiduser.
Hæld det hele i en foliebakke og glat ud med en dejskraber. Hæld siruppen, du har taget fra, henover og glat igen ud med dejskraberen.
Afkøl i mindst 2 timer, men gerne natten over i køleskab.
Skær ´kagen´ ud i 24 stykker og sigt flormelis ud over dem.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.