Madkampen.dk » Ingredienser » Flormelis

Opskrifter på mad med Flormelis

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor flormelis indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Christianshavnertærte (ala Lagkagehuset)

    Knus mariekiksene, og vend derefter alle ingredienserne sammen. Kom dejen i en smurt bageform. Bag den i 20-25 minutter ved 200°C i en forvarmet ovn. Til jordbærskummet opvarmes jordbærrene med flormelis og vanillesukker. Udb...


  2. Dumlekage

    Smelt smør, chokolade og Dumle i en tykbundet gryde ved lav varme. Rør, til blandingen er jævn. Tag gryden af varmen, og lad blandingen køle lidt af. Kom æg og sukker i en seperat skål, og rør det sammen. Tilsæt den lune choko...


  3. Gammeldags Kiksekage

    Smelt palminen over svag varme, og lad den så køle af. Pisk æg, flormelis og kakao godt sammen - der må ikke være klumper. Når palminen er afkølet, skal den piskes sammen med kakaomassen. For en rugbrødsform med et stykke b...


  4. Græskarbradepandekage med Osteglasur

    Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Rør olie, mel, bagepulver og krydderier heri. Vend til sidst groftrevet græskar og hakkede græskarkerner i. Hæld dejen i en lille bradepande med bagepapir ved 175°C (almindelig ovn) i 30 mi...


  5. Gulerod-Fersken Kage

    Rør margarine og sukker sammen og rør æggene i et ad gangen. Tilsæt gulerødder, ferskner (som er blevet blendet sammen med saften), kokosmel, natron og vanillesukker. Rør det godt sammen og tilsæt til sidst melet. Hæld deje...


  6. Toffifee Cheesecake

    flormelis

    Til 8-12 personer. Smuldr kiksene godt. Smelt smørret og rør det sammen med kiksene. Læg kiksemassen som bund på et kagefad med en bagering om eller i en springform. Pres kikseblandingen godt sammen. Lav nu karamelsovsen: Kom s...



  7. Valnøddemuffins

    Pisk æg og flormelis skummende. Tilsæt smør, 3 dl mælk, revet skal og citronsaft, vanillesukker, stødt ingefær, stødt nellike, valnødder og chokolade. Vend bagepulver i mel og vend det i dejen til sidst. Hæld dejen i muffins...


  8. Kartoffelkage med Citronglasur

    Rør margarine og sukker sammen. Rør æg i, lidt ad gangen. Riv citronen og pres saften ud. Put mel, bagepulver og citronsaft i æggemassen. Mos kartoflerne og kom dem i dejen. Hæld dejen i en bradepande, og bag kagen ved 1...


  9. Ananas Bradepandekage

    Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gangen. Skær det afdryppede ananaskød i små stykker og rør det forsigtigt i dejen sammen med vanillesukkeret. Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i. Bred dejen ud i e...


  10. Jordbærsmotthie med Hindbær

    Blend alle ingredienserne ved højeste hastighed i ca. 30 sekunder. Hældes i 2 glas, og nydes med det samme....


  11. Cheesecake med Koldskål

    Til 8-10 personer. Blend kammerjunkerne i en minihakker, til de er helt findelt. Smelt smørret og blend det sammen med kammerjunkerne. Tryk massen godt sammen i bunden af en springform på 20-22 cm i diameter. Udblød husblasen i ...


  12. Lynhurtig Cheesecake med Havregrynsbund

    5-8 personer. Tænd ovnen på 175°C varmluft. Smelt smørret i en gryde. Bland havregryn, sukker, vanillesukker, mel og bagepulver i en skål, og hæld det smeltede smør og siruppen i. Rør det hele godt sammen. Fordel massen ...


  13. Nøddemarengs (til roulade)

    Pisk æggehviderne til skum og pisk derefter flormelisen i, lidt ad gangen. Bland ca. halvdelen af de hakkede nødder med majsstivelsen. Vend det i marengsmassen. Dæk en bageplade med bagepapir og bred marengsmassen ud herpå til...


  14. Mandelbund med Hindbærskum

    Til 5-6 personer. Tænd ovnen på 175°C (ikke varmluft). Pisk æg og sukker til det er lyst og luftigt. Lav mandlerne til mandelmel (eksempelvis i en minihakker). Vend mandlerne i æggemassen, og vend det sammen. Hæld masse...


  15. Chokolade Fondant

    Hak chokoladen fint og smelt den med smør og sukker i en skål over vandbad. Det skal kun lige smelte og må ikke blive for varmt. Sigt melet ned i chokoladeblandingen og rør godt. Tilsæt æggeblommer og æggehvider og rør godt. S...


  16. Mazarinkage med Hyldeblomst & Bær

    Skær smøret i tern. Rør marcipanen sammen med smør. Tilsæt æggene, et ad gangen. Pisk godt. Vend hvedemelet i dejen. Smør en springform på 20 cm og drys den med mandelflager. Fordel dejen i formen. Bag kagen i 20-25 minutte...


  17. Lynhurtig Cheesecake

    Knus kiksene og bland dem med smørret. Pres kiksemassen ned i en springform. Pisk fløden. Bland flødeosten med vanillesukker og flormelis. Rør osten og fløden godt sammen og fordel det på kiksebunden. Sæt kagen i køleskabe...


  18. Bounty Cheesecake

    Smuldt kiksene, evt. i en foodprocessor. Smelt smørret og bland det sammen med de de knuste kiks. Put kikseblandingen i en springform. Pres det sammen og og sæt det i køleskabet. Pisk fløde og sukker til skum og vend det forsig...


  19. Nem Flødebollelagkage

    Pisk kagecremen med den mængde mælk der står på pakken. Kog hindbær med 2 spsk flormelis i minimum 2 minutter og lad det køle af. Pisk fløden let stiv og hæld bærrene i. Pisk igen til en ensartet masse. Læg 1 lagkagebund ...


  20. Mandelbund med Hvid Chokolade & Citronmousse

    Tænd ovnen på 180°C (almindelig) varme. Pisk æggehviderne til mandelbunden stive. Tilsæt sukkeret - 1 spsk ad gangen og pisk massen til en marengs. Vend først mandelmelet og dernæst det smeltede smør i marengsen, til den er ens...


  21. OMG Kage

    Tænd ovnen på 170°C varmluft. Hak nødder og chokolade groft. Smelt smørret og lad det køle let af. Pisk æg og sukker sammen til en lys og luftig masse. Bland hvedemel og kakao og vend det i dejen. Tilsæt smeltet smør...


  22. No-Bake Citroncheesecake med Marengs

    Knus kiksene fint og bland dem med smeltet smør, sukker og lakrids. Fordel kiksemassen i 10 portionsglas eller en stor skål, og pres den lidt sammen. Fordel de hakkede mandler ovenpå kiksemassen. Sæt bunden(e) i køleskabet. Pi...


  23. Lime Cupcakes med Vanille Frosting

    Bland mel, salt og bagepulver i en skål. I skålen til din røremaskine med kagespaden sat i, rør du sukker og smør let og luftigt. Det tager 3-4 minutter på medium volumen. Tilføj æggene et ad gangen, og rør godt efter hvert. ...


  24. Appelsinsandkage

    Rør sukker og margarine grundigt. Pisk æggene i, et ad gangen. Rør mel, bagepulver, appelsinsaft og revet appelsinskal i. Hæld dejen i en aflang, smurt form og bag den ved 175°C i ca. 45 minutter. Hæld glasur rørt med app...


  25. Hindbærskyrcreme med vanille

    Rør mascarponen med skyr, vanillekorn og sukker. Riv skallen fra limefrugterne fint. Brug kun det grønne, det hvide er bittert. Rør limeskallen i cremen og smag til. Vend hindbærrene i cremen og anret i portionsglas....