Madkampen.dk » Ingredienser » Sirup
Opskrifter på mad med Sirup
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor sirup indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Himmelsk Lagkage med Mars
8-10 personer. Skær marsbarene i stykker. Smelt chokoladen sammen med smør og sirup i en gryde ved svag/middel varme. Når det er helt smeltet, tages gryden af varmen og rice crispies blandes i. Hæld massen ud på et stykke b...
-
Snickerskage med Chokoladeganache
Pisk det bløde smør med sukkeret til det er luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen, pisk godt imellem hvert. Pisk peanutbutter i. Bland mel og bagepulver og kom det i smørblandingen. Fordel dejen i en mellemstor bradepande beklÃ...
-
Bananpandekager med Vanilleflødeskum
Blend bananer og æg sammen i en skål. Tilsæt kanel og vanillesukker og blend det hele til en ensartet, lind masse. Fordel dejen i små cirkler på en pande ved middelvarme. Lad dem ligge til de er til at vende rundt uden at gå i s...
-
Karamelsnitter
Opvarm ovnen til 180°C og for en bageform med bagepapir. Kom kokosmel, farin, mel og bagepulver i en stor skål og rør det sammen. Rør derefter smeltet smør og vanilleessens i. Fordel dejen i formen, og try det fast. Bag bunden i ...
-
Himmerigets Mundfulde
Smelt smørret. Rør de øvrige ingredienser i, til du har en ensartet dej. Beklæd en bradepande (25*35cm) med bagepapir, og hæld dejen heri. Bag kagen i 20 minutter ved 175°C. Fordel chokoladen over kagen, så snart den kom...
-
P-tærte Kage med Chokoladeovertræk
Pisk æg og sukker sammen. Smelt smørret og hak chokoladen. Bland mel, vanillesukker, bagepulver, kakao og den hakkede chokolade og rør det i æggemassen sammen med smørret. Kom dejen i en springform eller sekskantet form, der e...
-
Færøsk Æblelagkage
Pisk æggehviderne stive, og derefter hældes sukkeret i lidt efter lidt under konstant omrøring. Smør massen ud pÃ¥ 2 bageplader i den form du ønsker og bages i 1-2 timer ved 125°C almindelig ovn (alt efter om du ønsker den helt hÃ...
-
Pif Paf Puf Guf
Bland chokolade, smør og sirup i en gryde, og varm det op til chokoladen er smeltet. Bland til sidst Rice Crispies i. Sæt små klatter på et stykke bagepapir eller brug små konfektforme. Lad dem køle helt af inden de spises....
-
Yankiekage
Smelt smør, sirup og yankiebar i en gryde. Tag gryden af varmen og bland rice crispies i. Fordel massen i en lille bradepande dækket med bagepapir. Når det er helt koldt, smeltes overtrækschokoladen og smøres på. Lad kagen st...
-
Lionkage
Alle ingredienserne til kagen kommes i en skål. Rør dejen godt sammen med en elpisker til den er ensartet og glat. Hæld dejen i en smurt springform (ca. 26cm) og bag den ved 180°C i ca. 20 minutter. Lad kagen køle af på en rist. ...
-
Weekend Fristelser med Karamel
20-24 stykker. Bland alle ingredienserne til bunden godt sammen. Tryk blandingen ned i en bradepande (ca. 17x27) beklædt med bagepapir og bag bunden i en forvarmet ovn ved 180°C i 10 minutter. Alle ingredienserne til fyldet komme...
-
Karamelhapsere
Smelt Mars, smør og sirup i en gryde. Vend Rice Crispies i. Hæld massen ud i en bradepande med bagepapir i et ca. 3 cm tykt lag, og stil det i køleskabet i en times tid. Tag det ud, vend det om og fjern bagepapiret. Smelt cho...
-
Snaskede & Svampede Kanelsnegle
Opløs gæren i mælken. Tilsæt æg, mel, sukker, salt og kardemomme. Ælt dejen til den er glat og let slipper skålen. Tilsæt smørret, og ælt som før. Sæt dejen til hævning overdækket med et fugtigt klæde i 1½ time. Pis...
-
Stjerne Brunsviger
Smelt margarinen i en gryde, og stil det til side til det er lillefinger-varmt. Opløs gæren i vandet, og tilsæt herefter margarine, æg, salt og sukker. Pisk det sammen og tilføj melet under omrøring. Når dejen begynder at slipp...
-
Snickerskage i Bradepande
Pisk æg og sukker let og luftigt. Bland smeltet smør og de øvrige ingredienser i. Hæld dejen i en smurt bradepande, og fordel peanuts over hele kagen. Bag kagen ved 200°C (alm. ovn) i 15-20 minutter. Alle ingredienserne til ka...
-
Chokoladekage med Lakridscreme
Smelt chokoladen over vandbad og afkøl den. Pisk smør og sukker luftigt. Del æggele i blommer og hvider. Pisk æggeblommerne i smørcremen en ad gangen. Bland mel og bagepulver og vend det i dejen. Rør den lune chokolade ...
-
P-Tærte Kage
Æg, sukker og vanillesukker piskes hvidt og luftigt. Hak chokoladen groft, og tilsæt det sammen med det smeltede smør. Mel, bagepulver, salt og kakao blandes sammen, og røres i dejen. Rør til dejen er ensartet. Hæld dejen i e...
-
Amerikansk Konfekt
Smelt smørret i en gryde, og hæld så fløde, salt, sirup og sukker i gryden. Kos massen op, og foretag derefter "kugleprøven". Hæld 1 tsk af massen ned i en kop med koldt vand. Hvis massen straks kan trilles til en kugle, er den kog...
-
Snickerskage
Rør smørret sammen med sukker til det er lyst og luftigt. Tilsæt derefter et æg ad gangen - rør godt imellem hvert æg. Bland bagepulver og mel, og rør det i. Fordel dejen i en bradepande eller et stort ovnfast fad beklædt med...
-
Havregrynskage med Nougat Overtræk
Alle ingredienserne puttes i en skål og blandes. Til sidst tilsættes det smeltede smør, og det hele blandes godt. Bages ved 200°C i KUN 10 minutter. Nougaten smeltes i mikrobølgeovn og smøres ud over kagen, som skal stå koldt i...
-
Chokoladestrudel med Nødder
6 personer. Forvarm ovnen til 190°C. Smør en bageplade med lidt smør. Stil 1 spsk af nødderne til side til senere og bland de 3 slags chokolade sammen. Læg en plade filodej på et rent viskestykke. Smelt smørret og pensl filo...
-
Børnedej til Forskellige Figurer
Ca. 90-100 stk. Bagetid ca. 5 min. ved 200˚. Smelt smør, farin og sirup sammen ved svag varme. Tag gryden fra varmen. Rør krydderier og natron i. Tilsæt mælk lidt efter lidt. Afkøl massen helt. Kom melet i, men hold l...
-
Chokoladebrosten
Smelt smør, chokolade og lys sirup i en tykbundet kasserolle. Tag 1 1/4 dl af denne tykke sirup fra til senere. Kom kiksene i en frysepose og knus dem i både store og små stykker med en kagerulle. Vend kiksestykker og krummer i cho...
-
Tumle-Dumle
Tænd ovnen på 200°C Rul mørdejen ud til en plade på ca. 18x32 cm. Hæld sirup ud på dejen, men lad en ramme på 2 cm være fri hele vejen rundt. Rul dejen sammen til en tyk roulade på den korte led. Læg rouladen med saml...
-
Banoffie Pie
8 personer. Til valnøddedejen sigtes mel og flormelis ned i en stor skål. Valnødder og smør kommes i, og smørret gnides ind i melet med fingerspdserne, indtil det ligner brødkrummer. Bland 2-3 spsk koldt vand i med en kniv, for at ...