Opskrifter » Alt Det Andet » Tapas » Parmesankiks
Parmesankiks opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave parmesankiks:
- 125 g mel
- 100 g fintrevet parmesanost
- ½ tsk bagepulver
- Et lille drys salt
- Et lille drys cayennepeber
- 125 g koldt smør
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
SÃ¥dan laver du Parmesankiks:
Bland de tørre ingredienser godt sammen, og kør det hele sammen på en røremaskine, eller ælt det sammen i hånden.
Rul dejen til en lang pølse og kom den i køleskabet natten over (eller fryseren et par timer).
Skær skiver af ca. ½ cm tykkelse, og bag dem ved 180°C i 5-7 minutter.
Spis dem som de er eller sammen med pesto, hummus, en god ost eller pikantost.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.