Opskrifter » Bagværk » Brød » Græskar Saltkringler (Pretzels)


Print opskriften på Græskar Saltkringler (Pretzels) Print opskrift

Del på Facebook

Græskar Saltkringler (Pretzels) opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave græskar saltkringler (pretzels):



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Græskar Saltkringler (Pretzels):

Bland de 31½ dl varmt vand med sukker og tørgær i en skål. Rør melet i - lidt ad gangen til du har 300 g deri.

Rør nu græskarpuréen og olien og derefter tilsættes langsomt det sidste mel. Måske skal du ikke bruge det hele (måske skal du bruge mere). Stop, når dejen ikke længere klistrer helt vildt til hænderne, når du rører den.

Rør nu dejen rigtig godt med dejkrogen i 5-6 minutter, eller til dejen tydeligt er formet til en kugle, som ikke klistrer til siden af skålen. Hæld en smule olivenolie over dejen, og dæk den løst med et viskestykke. Lad dejen hæve i en time.

Forvarm ovnen til 230°C. Smør et stykke bagepapir med olie.

Bring i en stor gryde vandet i kog sammen med bagepulveret.

Del dejen i 8 stykker, og rul hvert stykke til en lang pølse. Læg den som et U, og kryds enderne ned for at lave den klassiske pretzel form.

Kog hvert pretzel i vandet i 30 sekunder. Tag dem op med en hulske over på bagepapiret. Pensl med olivenolie og drys med salt

Bag kringlerne 13-16 minutter i den forvarmede ovn til de er gyldenbrune og begynder at krakelere. Læg dem med det samme på en rist og lad dem køle af.

Græskar Saltkringler (Pretzels) opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Græskar Saltkringler (Pretzels) Print opskrift

Andre spændende opskrifter i brød kategorien

Naans Franskbrød Uden Hævning Varme Hveder Verdens Bedste Brød (kendt fra TV2) Flutes Stenalderbrød