Opskrifter » Bagværk » Brød » Nemme Rundstykker
Nemme Rundstykker opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Nemme Rundstykker:
Smelt smørret, og lad det afkøle lidt (skal i til sidst).
Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt sukker og æg.
Rør melet i lidt ad gangen.
Tilsæt til sidst det smeltede smør (det er nemmest i en røremaskine). Dejen skal være lidt blød i det.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse i ca. 30 minutter.
Del dejen i 2 og rul den ud på et meldrysset bord. Udstik dine rundstykker med de forme du ønsker (cirkler, stjerner, hjerter).
Lad rundstykkerne hvile i yderligere 20 minutter. Pensl med æg og drys evt. med sesam eller birkes.
Bag rundstykkerne ved 225°C i ca. 15 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.