Opskrifter » Bagværk » Muffins & Cupcakes » Chokolademuffins med Chokoladecreme
Chokolademuffins med Chokoladecreme opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokolademuffins med chokoladecreme:
- 4 dl mel
- 5 dl sukker
- 2 dl kakao
- 2 tsk natron
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk salt
- 2 tsk vanillesukker
- 2 letpiskede æg
- 2½ dl kærnemælk
- 1 1/4 dl solsikkeolie
- 2½ dl vand
- Creme:
- 5 dl fløde
- 2½ dl sukker
- 1 tsk vanillesukker
- 1 dl kakao
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokolademuffins med Chokoladecreme:
Kom alle tørre ingredienser i en skål, tilsæt alt det våde.
Pisk dejen (den bliver meget tynd).
Hæld dejen i muffinsforme eller en smurt kageform, drysset med rasp eller mel.
Muffins bages ved 175°C i almindelig ovn i 15-20 minutter
Kage i form bages ved 175°C i almindelig ovn i 35-40 minutter.
Sættes på køl til næste dag.
Creme: alle ingredienserne hældes i en skål, stilles på køl i 2 timer. Herefter piskes det stift, og smøres på kagerne/kagen.
Både kage og creme kan fryses (hver for sig). Så skal cremen bare lige have en hurtig piskning efter optøning, og husk at pakke kagen ind i bagepapir og derefter frysepose.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.