Opskrifter » Bagværk » Muffins & Cupcakes » Appelsinmuffins
Appelsinmuffins opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave appelsinmuffins:
- 200 g smør
- 4 æg
- 250 g sukker
- 10 g majsstivelse
- 1 tsk bagepulver
- Revet skal af 1 appelsin
- 200 g hvedemel
- 1 dl friskpresset appelsinsaft
- Store papirsmuffinsforme
- Glasur:
- 1 dl flormelis
- Ca. 1 spsk appelsinsaft
- Pynt:
- Revet appelsinskal
- Citronmelisse
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Appelsinmuffins:
Ca. 15 stk.
Opvarm ovnen til 200°C.
Smelt smørret i en kasserolle.
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk majsstivelsen i.
Bland bagepulver og appelsinskal med melet og rør blandingen i dejen skiftevis med det smeltede, afkølede smør og appelsinsaften.
Fyld formene ca 3/4 op med dej og bag kagerne midt i den varme ovn i 12-15 minutter.
Lad kagerne køle af.
Rør flormelis med appelsinsaft og smør glasuren på de afkølede muffins.
Pynt med revet appelsinskal og citronmelisse.