Opskrifter » Bagværk » SmÃ¥kager & Cookies » Chokolade-Nøddekager
Chokolade-Nøddekager opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokolade-nøddekager:
- 180 g hvedemel
- 145 g blødt smør
- 75 g brun farin
- 75 g sukker
- 40 g hakket mørk chokolade
- 50 g grofthakkede valnødder
- 1 æg
- ½ tsk natron
- 1/4 tsk hjortetaksalt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Chokolade-Nøddekager:
Rør blødt smør sammen med sukker og farin. Tilsæt ægget.
Sigt melet sammen med natron og hjortetaksalt og rør det i massen sammen med de øvrige ingredienser. Rør det sammen til en blød dej.
Sprøjt massen ud på en bageplade med bagepapir så de har en 5 krones størrelse. Brug en sprøjtepose eller 2 skeer.
Bages ca. 8-10 minutter midt i en forvarmet 170°C ovn.
NB! Kagerne skal være helt afkølede, før de lægges i lufttætte kagedåser - ellers bliver de bløde.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.