Madkampen.dk » Ingredienser » Mørk chokolade
Opskrifter på mad med Mørk chokolade
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor mørk chokolade indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Mandelbund med Rabarberskum & Jordbær
Blend mandlerne (med skal) groft. Tænd ovnen på 175°C Pisk hviderne stive, tilsæt sukker og pisk til det er helt stift. Vend de blendede mandler i æggehviderne. Fordel massen i en form foret med bagepapir. Bag bunden i o...
-
Dumlekage
Smelt smør, chokolade og Dumle i en tykbundet gryde ved lav varme. Rør, til blandingen er jævn. Tag gryden af varmen, og lad blandingen køle lidt af. Kom æg og sukker i en seperat skål, og rør det sammen. Tilsæt den lune choko...
-
Nøddekage med Chokoladeovertræk
Blend nødderne. Smelt smørret og lad det afkøle. Pisk æggehviderne stive, pisk langsomt sukkeret i til en sej masse. Fold de blendede nødder og det afkølede smør i nødderne. Kom dejen i en smurt og sukkerdrysset springform....
-
Børnehavens Müslibar
Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt den kondenserede mælk, og rør godt sammen. Beklæd en firkantet springform med bagepapir i bunden. Smør siderne let. Pres din dej ned i formen og glat med en våd spartel. ...
-
Chokoladebrownie med Karamelcrunch
Ca. 10 stykker. Tænd ovnen på 180°C varmluft. Hak chokoladen og kom den i en gryde sammen med smørret. Smelt blandingen ved svag varme, og tag gryden af varmen. Kom farin, æg, hvedemel og kakaopulver i en skål, og rør det sa...
-
Store Bløde Chokoladeboller
Giver 14-16 stk. Smelt smørret og rør det sammen med kærnemælken. Smuldr gæren heri, og rør til det er opløst. Rør sukker, salt og æg i massen. Ælt ca. halvdelen af melet i, til det bliver en grød. Ælt så chokoladestyk...
-
Marengs med Rabarberskum & Jordbær
Til 12-16 personer. Tænd ovnen på 175°C. Pisk hviderne stive. Tilsæt sukker og pisk, til de er helt stive. Vend de blendede mandler i æggehviderne. Fordel massen i en form, som du har foret med bagepapir. Bag bunden i ov...
-
Makronmuffins med Chokolade
Pisk æg og sukker godt. Tilsæt mandelessens og smeltet smør. Bland mel og bagepulver og vend det i. Knus makronerne groft - der må gerne være lidt store stykker. Hak chokoladen groft og vend dej i dejen sammen med de knuste...
-
Tærte med Chokolade & Valnødder
Smør tærteformen. Knus kiksene fint i en frysepose med en kagerulle eller kødhammer. Smelt 75 g af smørret, og rør det sammen med de knuste kiks. Pres kikseblandingen ud i bunden af tærteformen, og glat overfladen med bagside...
-
Rugbrødsboller med Chokolade
Ca. 18-20 stk. Hæld øllen i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør dejen godt sammen. Hak chokoladen groft, og vend den i dejen. Dæk skålen med film og stil den koldt i 8-24 timer. Sæt d...
-
Chokolade Fondant
Hak chokoladen fint og smelt den med smør og sukker i en skål over vandbad. Det skal kun lige smelte og må ikke blive for varmt. Sigt melet ned i chokoladeblandingen og rør godt. Tilsæt æggeblommer og æggehvider og rør godt. S...
-
Rugbrødsmuffins med Æble & Chokolade
Rør rugbrødsblandingen sammen efter anvisningen på pakken. Vask æblerne, fjern kernehuset og riv dem groft. Hak chokoladen groft. Rør æbler, chokolade og honning i dejen og tilsæt så meget ekstra vand, at dejen får konsist...
-
Frisk Råcreme med Jordbær & Crunch
Til 6 personer. Pisk vanillekorn, sukker og æggeblommer til en æggesnaps. Pisk fløden stiv, og vend i. Smag til med skyr, så den bliver lidt mere frisk end en almindelig råcreme. Fordel cremen i bunden af 6 dessertglas. ...
-
Bikuber II
Pisk æggehvider, sukker og eddike til en stiv marengs. Alt sukkeret skal være opløst - det tager ca. 5 minutter i en røremaskine. Kom marengsen i en sprøjtepose med tyl, og sprøjt massen ud i 5-6 bikuber. Bag marengsene i ca. 75...
-
Snickers Bradepandekage
Smelt smør, chokolade og brun farin ved svag varme, til en ensartet masse. Lad det køle ned. Pisk æg og sukker godt. Sigt kakao, vanillesukker og bagepulver i, og vend det sammen. Rør chokoladeblandingen i dejen, og sigt til sidst...
-
Rugbrødsmuffins med Chokolade
15-20 stk. Opløs gæren i det lunkne vand. Rør rugbrødsblandingen og hvedemelet i, og rør det godt sammen, gerne i 10 minutter og på maskine, hvis du har. Hak chokoladen grodt, og vend den i sammen med rosinerne. Kom bagepa...
-
Rugboller med Kerner, Mandler & Chokolade
Dag 1: 1. Rør surdejen sammen, og kom den i et glas. Dæk med plastfilm, prik et par små huller i plasten. 2. Lad blandingen stå 2 dage ved køkkentemperatur. De skal dufte syrligt. Dag 3: 1. Rør surdej, hørfrø, solsikkekerner, ...
-
Varm Julekakao med Pebermynte
Varm mælken i en tykbundet gryde og smelt den hakkede chokolade deri. Pisk fløden. Kom pebermynteshots i et krus og top med den varme chokolade. Smæk en god klat flødeskum øverst og drys med revet chokolade. Brug sukkerstokken so...
-
Chokolade- & karamelsnitte
Smelt smørret, bland det med farin, kokos og mel og ælt det grundigt sammen. Tryk dejen ud i et fad på ca. 20x20 cm. Bag bunden 12-15 minutter ved 175°C indtil den er lysebrun. Bland den kondenserede mælk, salt, smør og ahorn...
-
OMG Kage
Tænd ovnen på 170°C varmluft. Hak nødder og chokolade groft. Smelt smørret og lad det køle let af. Pisk æg og sukker sammen til en lys og luftig masse. Bland hvedemel og kakao og vend det i dejen. Tilsæt smeltet smør...
-
Hjemmelavede P-Tærter med Nougat
Skær den franske nougat i skiver. Hvis du selv laver den, så undgå nødderne. Hæld peanuts på nougatskiverne, og tryk dem fast. Dyp tærtene i smeltet chokolade, og stil dem køligt, til chokoladen er stivnet....
-
Snickerskage med Chokoladeganache
Pisk det bløde smør med sukkeret til det er luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen, pisk godt imellem hvert. Pisk peanutbutter i. Bland mel og bagepulver og kom det i smørblandingen. Fordel dejen i en mellemstor bradepande beklÃ...
-
Kartoffeltærte
Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre uden salt. Rør margarine og sukker grundigt og rør derefter et æg i ad gangen. Kom de afkølede, mosede kartofler i sammen med salt, appelsinskal og appelsinsaft. H...
-
Skyr med Proteinpulver & Hindbær
Blend alle ingredienser rigtig godt med en stavblender til det får en meget cremet lækker lyserød og næsten skum-agtig konsistens. Pynt med topping og spis....
-
Den Ultimative Chokoladekage
Til dejen kommes de tørre ingredienser i en skål og røres sammen - undtagen chokoladen. Hæld de våde ingredienser i en skål, og rør dem sammen. Hæld nu de tørre ingredienser i, og rør dejen sammen. Rør kun lige til den er fin ...