Madkampen.dk » Ingredienser » Hjortetaksalt
Opskrifter på mad med Hjortetaksalt
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor hjortetaksalt indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Rutebiler
Pisk æggehviderne næsten stive med en håndmixer. Tilsæt flormelis og pisk det til en marengs inden kakao og hjortetaksalt tilsættes. Sæt klatter på en bageplade (brug evt. en tylle) og bag dem ved 175°C i 8-10 minutter....
-
Honninghjerter
Opvarm honningen til ca. 50°C. Ælt det herefter godt sammen med melet. Stil dejen i køleskabet i 14 dage. Rør krydderierne op i æggeblommen, og bland det i dejen. Hvis den er for hård at arbejde med, kan man putte den i mikroovnen ...
-
Kanelkager
Det hele blandes (lægges i køleskab til man vil bage - kan ligge flere dage). Dejen rulles i tynde stænger og skæres i ca. 5cm lange stykker, som trykkes flade og pensles med mælk og dyppes i sukker. Bages ved 170°C i ca. 10 m...
-
Joans Pebernødder med Tesukker
Suker og æg piskes godt sammen. Resten af ingredienserne tilsættes og det hele æltes til en fast masse. Dejen kan ligge i køleskabet et par dage. Bages ved 200°C i 7-10 minutter...
-
Birgits Pebernødder
Alle ingredienserne blandes. Skær dejen i mindre stykker, og tril dem til pølser. Skær pølserne i stykker på ca. ½ cm. Sæt kagerne på bageplader og bag den ca. 10 minutter ved 180°C...
-
Chokolade-Nøddekager
Rør blødt smør sammen med sukker og farin. Tilsæt ægget. Sigt melet sammen med natron og hjortetaksalt og rør det i massen sammen med de øvrige ingredienser. Rør det sammen til en blød dej. Sprøjt massen ud på en bageplade ...
-
Peberkager til Pyntning
Sigt melet sammen med hjortetaksalt. Ælt alle ingredienserne sammen, til dejen er ensartet. Læg dejen i køleskabet, til den er blevet fast og nemmere at arbejde med. Rul dejen ud i 2-3 mm tykkelse. Stik kagerne ud med kageudstik...
-
Pebernødder I
Alle ingredienserne æltes sammen. Lav evt. dejen dagen før og læg den i køleskabet, så er den nemmere at arbejde med. Sæt små klatter dej på en bradepande, og bag dem i ca. 10 minutter ved 190°C...
-
Fedtebrød
Bland mel og hjortetakssalt. Skær det kolde smør i mindre stykker, og smuldr det i melet. Ælt kokosmel og sukker i, og saml hurtigt dejen. Tril dejen i 2 cm tykke stænger i bagepladens længde. Læg dem på bagepapir med lidt pla...