Opskrifter » Bagværk » SmÃ¥kager & Cookies » Chokoladecookies med Karamel & Havsalt


Print opskriften på Chokoladecookies med Karamel & Havsalt Print opskrift

Del på Facebook

Chokoladecookies med Karamel & Havsalt opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokoladecookies med karamel & havsalt:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Chokoladecookies med Karamel & Havsalt:

18-20 stk.

Rør farin, rørsukker, smør og vanille blødt. Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt imellem hver.

Bland mel, kakao og salt, og rør det i dejen - den skal bare blandes hurtigt.

Hak til sidst chokoladen groft, og tilsæt den.

Sæt 2/3 af dejen ud som cookies på en bageplade med bagepapir. Der skal være god aftand imellem dem, da de flyder en del ud.

Lav en fordybning i midten, og læg en god teske dulce de leche i fordybningerne, og fordel så resten af dejen over karamellem (behøver ikke at være fuldstændig dækket).

Drys kagerne med havsalt, og bag dem ved 200°C i 12-15 minutter. De er færdige, når de er gyldenbrune i bunden, og karamellen bobler.

Lad kagerne køle af på en rist, og opbevar dem i en lufttæt beholder, hvis de ikke skal spises med det samme.

Chokoladecookies med Karamel & Havsalt opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Chokoladecookies med Karamel & Havsalt Print opskrift

Andre spændende opskrifter i småkager & cookies kategorien

Svenske Chokoladebrød Havregrynskager Pleskner Kyskager med Lakrids Peanutbutter Cookies Fedtebrød