Opskrifter » Bagværk » SmÃ¥kager & Cookies » Fedtebrød
Fedtebrød opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Fedtebrød:
Bland mel og hjortetakssalt.
Skær det kolde smør i mindre stykker, og smuldr det i melet. Ælt kokosmel og sukker i, og saml hurtigt dejen.
Tril dejen i 2 cm tykke stænger i bagepladens længde. Læg dem på bagepapir med lidt plads imellem (de bliver flade under bagningen).
Bag dem øverst i en 200°C varm ovn, til de er lysebrune ca. 10 minutter. Rør imens glasuren sammen (flormelis og kogende vand) - den må ikke være for tynd.
Tag kagerne ud af ovnen, og lad dem køle lidt af (få minutter). Smør et tykt lag glasur på stængerne, mens de endnu er varme, og skær dem i skrå stykker med en skarp kniv. Læg dem på en rist til afkøling.