Opskrifter » Desserter » Grød » Hindbærgrød
Hindbærgrød opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hindbærgrød:
- 250 g hindbær
- Vand
- Sukker
- 40-50 g (per liter frugt og vand) kartoffelmel
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Hindbærgrød:
Put bærrene i en gryde, og hæld vand i, så det lige dækker.
Kog bærrne - men ikke for længe, da grøden bliver pænest, hvis bærrene ikke har kogt alt for meget.
Smag til med sukker - efter smag. Put lidt i ad gangen, så den ikke pludselig bliver for sød.
Rør kartoffelmel (40-50 g per liter vand/bær) op med vand.
Tag grøden af varmen, og hæld lidt af kartoffelmelet i ad gangen. Det er vigtig at grøden IKKE koger igen efter der er kommet kartoffelmel i igen, da den eller bliver "lang".