Opskrifter » Desserter » Kager » Blærerøvs-Chokoladekager
Blærerøvs-Chokoladekager opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Blærerøvs-Chokoladekager:
Til 8 personer.
Tænd ovnen på 180°C
Bræk chokoladen i mindre stykker, smelt den sammen med smørret i mikroovn eller over vandbad og afkøl let.
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Rør mel, natron og salt i.
Vend den lune chokoladeblanding i, fordel den i 8 passende forme og bag dem i 25 minutter.
Lav glasuren, mens kagerne bager. Bræk chokoladen i mindre stykker, smelt den sammen med smørret i mikroovn eller over vandbad og pisk det sammen til en glat masse.
Tag kagerne ud af ovnen, dekorér med glasuren og drys med de knuste Twix-stænger.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.