Opskrifter » Desserter » Kager » Brownie med Hindbærmousse


Print opskriften på Brownie med Hindbærmousse Print opskrift

Del på Facebook

Brownie med Hindbærmousse opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave brownie med hindbærmousse:



Opskrift indsendt af


Brownie med Hindbærmousse opskrift

Sådan laver du Brownie med Hindbærmousse:

I en gryde smeltes smørret sammen med chokoladen. Lad det køle lidt af.

Æg og sukker piskes til en let og luftig masse. Hvedemel blandes med hakkede valnødder og kakao, og derefter blandes det i æggemassen.

Vend den afkølede chokolademasse i. Hæld dejen i en smurt springform og bag den i ovnen ved 175°C i 25-30 minutter. Lad kagen køle af.

Hindbær, sukker og vanillestangen (skrab først kornene ud og kom i gryden) koges sammen over svag varme til det når kogepunktet. Si mosen, så du får filtreret kerner og vanillestangen fra og lad den køle helt af.

Læg de 4 blade husblas i blød i koldt vand. Pisk fløden let stiv.

På lavt blus, varmes halvdelen af mosen op i en gryde. Husblasen vrides helt fri for væde, og smeltes i den varme mos. Tag det af varmen, og bland det sammen med resten af hindbærmosen. Vend det hele med flødeskummet og hæld moussen oven på kagen i springformen. Glat toppen med en paletkniv.

Stil kagen på køl i mindst 3 timer, til den har sat sig.

Fjern så formen og pynt med friske hindbær og revet chokolade.

Print opskriften på Brownie med Hindbærmousse Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Sydstatskage Kage med Gulerod Chokoladekage Vanille Cheesecake med Oreos Mini Sarah Bernard Kager Chokoladedessert med Pære