Opskrifter » Desserter » Kager » Chokolade Vulkan
Chokolade Vulkan opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokolade vulkan:
- 3 æg
- 3 æggeblommer
- 4 spsk rørsukker
- 170 g (70% kakao) mørk chokolade
- 140 g usaltet smør
- 8 spsk hvedemel
- 6 chokoladetrøfler
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokolade Vulkan:
Forvarm ovnen til 200º C.
Put æg, æggeblommer og sukker i en stor skål og pisk med et håndmixer i 8 - 10 min indtil let og luftigt.
Smelt chokolade og smør i vandbad.
Vend forsigtigt mel i æggeblandingen. Vend en skefuld æg i den smeltede chokolade, derefter vendes forsigtigt chokolade i sammen med de resterende æg.
Læg en skefuld af blandingen i hver af seks forme. Sæt en chokolade trøffel i midten af hver, og pas på ikke at skubbe den ned.
Fordel resten af blandingen mellem formene så trøflen er dækket. Hver form bør være omkring 3/4 fyldt.
Bages i 10 minutter eller indtil toppen er fast og begynder at stige, og knække.
Set i "Til Middag Hos Mikkel Herforth"