Opskrifter » Forretter » Varme Forretter » Samosaer med Hakket Oksekød
Samosaer med Hakket Oksekød opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave samosaer med hakket oksekød:
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Samosaer med Hakket Oksekød:
Brun kødet sammen med løg og hvidløg i olien.
Tilsæt gurkemeje, garam masala og limesaft.
Skær kartoflerne i tern, tilsæt dem sammen med ærterne og smag til med salt og peber.
Bland melet med salt og smuldr smørret deri.
Ælt dejen sammen med vandet, til den er helt glat, og del den så i 30 stk.
Rul hvert stykke ud til en cirkel og fugt kanterne med lidt vand. Kom fyld på vejen, fold dejen om fyldet og tryk kanterne sammen.
Varm olien op til 180°C (når olien bobler om enden af en tandstik) og steg samosaerne i olien, nogle få ad gangen i 2-3 minutter, til de er gyldne.
Lad samosaerne dryppe af på fedtsugende papir og servér dem lune. Evt med en frisk rødkålssalat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.