Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Stegt Ã…l


Print opskriften på Stegt Ã…l Print opskrift

Del på Facebook

Stegt Ã…l opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave stegt Ã…l:



Opskrift indsendt af


Stegt Ã…l opskrift

SÃ¥dan laver du Stegt Ã…l:

Rens, skyl, salt og tør ålene

Saltning: Fordel salt på fisken og lad dem trække ca. ½ time, fileter i 5-10 minutter. Beregn 1 tsk salt per kg fisk. Skyl saltet af og dup fisken tør.

Skær dem i ca. 8 cm lange stykker. Vend dem i krydret mel.

Brun ålestykkerne i smørret på alle sider ved kraftig varme. Dæmp varmen.

Steg ålene fra 15 til 20 minutter i alt, afhængig af tykkelsen.

Ål skal stege længe og ved svag varme. Vend dem ofte.

Print opskriften på Stegt Ã…l Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Tunfrikadeller med Kartoffelmos Spaghetti med Tigerrejer Indbagt Laks med Spinat Varm Lakseret med Mornay Sauce Lakselasagne Rød Karryret med Rejer & Mango