Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr

Fisk & Skaldyr

79 retter fundet i Fisk & Skaldyr kategorien.

Ugens Opskrifter:

Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips Rød Karryret med Rejer & Mango Varm Lakseret med Mornay Sauce


  1. Honningmarineret Laks

    Honningmarineret Laks

    Læg laksesiden - med skindsiden nedad - i et ovnfast fad. Pensl laksen med lidt flydende honning. Stil den marinerede laks i køleskabet i en times tid. Fordel herefter 50 g smør i små klatter på fisken, og krydr med salt og peber...

  2. Indbagt Laks med Spinat

    Indbagt Laks med Spinat

    Læg filodejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel laksen ud over dejen - ikke helt til kanten. Rør osten blød med creme fraiche og chillisauce og smag til med tabasco, citronsaft, salt og peber. Smør osten ud over ...

  3. Stegt Ã…l

    Stegt Ã…l

    Rens, skyl, salt og tør ålene Saltning: Fordel salt på fisken og lad dem trække ca. ½ time, fileter i 5-10 minutter. Beregn 1 tsk salt per kg fisk. Skyl saltet af og dup fisken tør. Skær dem i ca. 8 cm lange stykker. Vend dem i...

  4. Roulade med Tunfyld

    Roulade med Tunfyld

    Ingredienserne til dejen piskes godt sammen og hældes i en bradepande beklædt med med bagepapir (papiret skal helst være større end pladen, da dejen ellers løber under). Bages 30 minutter ved 200C°. Porre, løg og peberfrugt svitse...

  5. Hannes Sejret

    Hannes Sejret

    Fisken lægges i bunden af et ildfast fad. Grøntsagerne ristes og lægges ovenpå fisken. Herefter tilsættes tomater, fløde og krydderier. Sættes i ovnen ved 200°C i ca. 35 minutter. Inden servering drysses det ristede baco...

  6. Lakselasagne

    Lakselasagne

    Tø spinaten op og tryk den fri for væde. Start med et tyndt lag sauce i bunden. Herpå lægges spinat, laks og så plader. Gentag til der ikke er mere. Slut af med et lag sauce. Drys lasagnen med rasp og bag den ved 180°C i 25-30 m...

  7. Tunfrikadeller

    Tunfrikadeller

    Det hele røres sammen i en skål. Form frikadellerne og steg dem i lidt stegemargarine på panden. Jo længere tid de bliver stegt, jo sprødere bliver de :-)...

  8. Spaghetti med Tigerrejer

    Spaghetti med Tigerrejer

    Tigerrejerne tages ud af skallerne, som gemmes. Tigerrejerne lægges derefter i en lage bestående af olivenolie, presset citron, friskhakket hvidløg, ingefær, lidt chili, friskkværnet peber og lidt rosmarin. Skallerne kommes i en gr...

  9. Rød Karryret med Rejer & Mango

    Rød Karryret med Rejer & Mango

    Varm olien op i en tykbundet gryde, sautér forårsløgene i 1 minut, og tilsæt karrypasta. Pisk hønsefond og fiskesauce i og bring i kog. Skær squash og kartofler i tern, kom dem ved, og lad det simre med låget på skrå i 15 min...

  10. Tunfrikadeller med Kartoffelmos

    Tunfrikadeller med Kartoffelmos

    Del tunen i små stykker og rør kartoffelmos, sennep, forårsløg, persille og krydderier i. Bland godt. Dyp hænderne i mel, og form blandingen til 8 frikseller. Stil dem på en tallerken, dæk med film og stil dem i køleskabet en hal...

  11. Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips

    Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips

    4 personer. Snit løg og hvidløg og svits det i olie til det er klart. Tilsæt spinat, hvidvinseddike og fløde. Giv det hele et opkog og smag det til med krydderierne, lad det småsimre og koge lidt ind. Tag gryden af varmen, og...

  12. Fiskefrikadeller

    Fiskefrikadeller

    Gå fisken efter for ben. Skær fisken i mindre stykker og læg dem i foodprocessor. Tilsæt salt, løg, æg, mel, mælk og peber. Hak det groft. Opvarm olie og smør på en pande. Sæt fiskefrikadellerne på en pande med en ske og...

  13. Kold Risret med Tun & Rejer

    Kog risene efter anvisningen på pakken, og lad dem blive kolde. Læg risene i bunden af et ildfast fad. Læg ærter (og evt. majs) over samt tunen. Lav en dressing af creme fraiche, mayonnaise, salt, peber, citronsaft og paprika. Hæ...

  14. Torskefad med Karry

    Til 4 personer Skræl gulerødderne og skær dem i mindre tern. Rens porrerne og skær dem i tynde skiver. Svits begge grøntsager i en smule olie. Tilsæt karry og svits ganske let. Tilsæ¦t fløde og mælk og kog let op. ...

  15. Pasta med Laks & Spinat

    Hæld den frosne spinat i en tykbundet gryde, og varm spinaten op ved svag varme, indtil det hele er tøet op. Tilsæt fløden. Skær laksefileterne i små tern. Smag spinaten til med citronsaft, salt og peber. Tilsæt laksefiletterne...

  16. Fiskefad med Porrer & Fløde

    Til 4 personer. Rens porrerne og skær dem i ringe. Skræl gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Fordel porrer og gulerødder i et smurt fad. Skær fisken i grove stykker og læg stykkerne ovenpå grøntsagerne. Rist bacont...

  17. Tunfrikadeller med Kartoffelmos

    Tunfrikadeller med Kartoffelmos

    Del tunen i små stykker og rør kartoffelmos, sennep, forårsløg, persille og krydderier i. Bland godt. Dyp hænderne i mel, og form blandingen til 8 frikseller. Stil dem på en tallerken, dæk med film og stil dem i køleskabet en hal...

  18. Fyldte Fiskepeberfrugter

    Til 2 personer. Hæld vandet fra tunen og rør den med torskerogn, smør, flødeost og creme fraiche til en ensartet masse. Klip dilden i og smag til med citronsaft, salt og peber. Halver peberfrugterne, fjern kerner og stok og fy...

  19. Laks med Blomkål & Peberrodsfløde

    Til 4 personer. Del blomkålen i mindre buketter. Fjern skind og ben fra laksen (hvis de er der). Læg fisken midt i et ovnfast fad og fordel blomkålsbuketterne rundt om. Bag fiskefadet 10 minutter midt i ovnen ved 225°C Bland im...

  20. Thairet med Fisk

    Skær løg og tomater i tern. Pres de 2 fed hvidløg, og skær de andre 2 i fine skiver. Riv halvdelen af ingefæren på den fine side af rivejernet, skær den anden halvdel i fine skiver. Skær det ene bundt koriander groft, pluk ...

  21. Branade

    Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Lad dem koge i 15-20 minutter. Lad dem dryppe af i en sigte. Pil hvidløgene og snit dem fint. Vask og tør persillen, og hak den fint. Mos kartoflerne, og bland dem med creme fraic...

  22. Gratineret Laks Med Rejer, Asparges & Parmesanost

    4 personer. Tænd ovnen på 175°C. Vask og kog kartoflerne. Pil dem, når de er kogte. Læg laksestykket i et lille smurt ildfast fad. Hæld grøntsagsbouillonen ved, og krydr laksen med salt. Dæk fadet med sølvpapir, og steg...

  23. Pangasius med Spinat & Hvidløgsstegte Kartofler

    4 personer. Bland fetaosten og spinaten med det hakkede løg. Hæld citronsaften på. Drys med salt og peber. Tør pangasius fileterne fri for vand med lidt køkkenrulle, og rul dem i spinat/feta blandingen. Hold dem sammen med tandst...

  24. Nem Lakseret med Spidskål

    4 personer. Tænd ovnen på 180°C Steg laksen i ovnen i 15-20 minutter. Kog ærterne og rist sesamfrøene på en tør pande. Skær spidskålen i tynde strimler, og steg dem i rapsolien. Kom ærter og kål i en dyb skål, dry...

  25. Mexikansk Fiskegryde

    4 personer. Skær rødspættefileterne i tern på ca. 1½cm. Skær løg og peberfrugt i små tern. Varm wokken godt op og kom olien i. Svits løgene til de er let brune og tilsæt derefter peberfrugt, hakkede tomater samt krydde...

  26. Laksehakkebøf med Rismix

    4 personer. Skær laksen i små tern og hak ternene igen med en skarp kniv, så det bliver en grov fars. Bland fisken med hakket purløg, salt og friskkværnet peber. Form farsen til bøffer. Varm olien op på en slip-let pande, og st...

  27. Pikant Laks med Timiangulerødder & Krydret Kartoffelmos

    Skræl kartofler, gulerødder og pastinak. Skær kartoflerne og pastinak i små stykker, og kog dem møre i vand uden salt. Imens gøres laksen klar. Læg laksestykkerne i et ildfast fad, og krydr dem godt med salt og peber. Smør et ...

  28. Spinat Fettuccini med Laks & Citron

    Til 4 personer. Skær laksen ud i store tern (ca. 3x3 cm). Rens asparges og skær dem i mindre stykker. Skær forårsløgene i mindre stykker. Opvarm olie og citronskal i en pande. Læg laksen på panden og steg den ved jævn varme...

  29. Nemt Laksefad

    Til 6 personer. Skræl grøntsagerne. Riv pastinak og gulerod groft, og svits dem hurtigt på en varm pande. Krydr med lidt salt, og læg det i et ildfast fad. Skær kartoflerne i tynde skiver, og kom dem ovenpå sammen med ærter og ...

  30. Appelsinmarineret Laks med Cashewnødder & Grøntsager

    Til 4 personer. Skyl og hak basilikumbladene, hak nødderne og bland begge dele med appelsinsaft og olie. Fordel basilikums blandingen på laksen. Krydr med salt og peber. Læg laksen i et lille, smurt ovnfast fad og bag den i ovne...

  31. Sejruller i Karry-Kokossovs

    Til 5 personer. Kog risene efter anvisningen på pakken. Hold dem varme. Rul sejfileterne sammen, og brun dem på alle sider i 1 spsk olie i en dyb pande. Læg dem til side, mens sovsen laves. Kom resten af olien på panden og svit...

  32. Thailandsk Rejeret med Grøntsager

    Til 4 personer. Skær tomaterne i meget små tern. Skær peberfrugten i tynde strimler. Skræ champignon og forårsløg i tynde skiver. Gnid lidt olie på en sauterpande med et stykke køkkenrulle. Varm panden op, og tilsæt karry, pr...

  33. Tunburger

    Til 4 personer. Bland tun med majs, løg, peberfrugt, æg og brødet, som er smuldret og skorpen er skåret fra. Tilsæt purløg, salt, peber og bland det hele godt. Form 4 flade bøffer. Varm olien op, og steg bøfferne hurtigt...

  34. Fisk med Porrer & Mornaysauce

    Til 4 personer. Steg baconskiverne sprøde. Lad dem køle af. Skær porrer i skiver og kog dem i 10 minutter. Læg dem nederst i et ovnfast fad. Riv gulerødderne, og læg dem ovenpå porrerne sammen med ærterne. Læg torsken (...

  35. Fisk Bagt med Porrer & Ost

    Til 4 personer. Skær fisken i passende stykker eller optø fiskeblokkene. Dup fiskestykkerne tørre, og læg dem i et ildfast fad beklædt med bagepapir. Rens porrerne og skær dem i tynde skiver på skrå (gem endestykkerne til sala...

  36. Fishermans Lunch

    Til 4 personer. Kog kartoflerne, hæld vandet fra og lav kartoffelmos (smør, mælk, salt og peber). Lad den stå imens du fortsætter. Skær fisken i mundrette stykker, og læg dem i bunden af et ildfast fad sammen med ærter, hakket...

  37. Pangasius i Ovn med Grøntsager

    Til 4 personer. Sæt ovnen på 225°C. Læg kartoffel- og gulerodsskiverne på bagepapir på en bradepande. Strø ½ tsk salt over og steg foroven i ovnen i 15-20 minutter, til det er næsten færdigt. Sænk varmen til 175°C. ...

  38. Moussaka med Tun & Ostesauce

    Til 4 personer. Svits løg, hvidløg og champignon i olien i en gryde. Tilsæt de hakkede tomater, tomatpuré, fromage frais, salt og peber. Lad saucen simre 5 minutter. Tag gryden fra varmen, og tilsæt tunen. Rør æg, yoghurt...

  39. Fiskefad med Karry & Kokos

    Til 4 personer. Læg torsken i et fad og krydr med salt og peber. Skær grøntsagerne i tern/skiver, og svits dem på en pande i lidt olie. Hæld dem over fisken. Svits karrypastaen i lidt olie, tilsæt vand, kokosmælk, chilisauce...

  40. Forårstærte med Røget Laks

    Til 4 personer. Put tærtedejen i et tærtefad (du kan også lave din egen dej selvfølgelig), og prik huller med en gaffel. Bag bunden i ovnen i 10 minutter ved 200°C. Tag bunden ud af ovnen. Læg spinat og laks i tærten, drys med ...

  41. Pangasius med Kokos-Karry Sovs

    Til 4 personer. Tø fisken op, læg den i et ildfast fad og drys med salt. Bland kokosmælk, citronsaft, presset hvidløg, fiskesauce, karry, chilisauce og Maizena. Hæld det over fisken. Rens og skær champignon i kvarte og læg d...

  42. Pangasius med Fetaost & Spinat

    Til 4 personer. Vask kartoflerne grundigt, skær dem i både og læg dem i en bradepande. Hæld olivenolie over, drys med salt og bag dem i ca. 45 minutter ved 200°C. Bland fetaost med spinat, løg, citronsaft, salt og peber. D...

  43. Laks med Chili-Yoghurt Marinade

    Til 4 personer. Steg laksen i olien på en stegepande. Læg grøntsagerne ved siden af laksen på panden, og lad dem stege med til sidst. Tilsæt salt og peber. Bland yoghurt og chilisauce. Servér laksen med sovsen og kogte ris...

  44. Laks i Butterdej med Avokadocreme & Rejer

    Til 4 personer. Skær laksen i tynde skiver. Rist lucernespirer og finthakket løg på panden. Fjern stenen i avokadoen og skrab kødet fri med en ske. Blend avokadoen og smøreosten i en blender. Rul dejen ud på bordet. Læg f...

  45. Tortilla med Laks & Spinat

    Til 6 personer. Kog laksen og optø spinaten. Svits den optøede, vredne spinat i lidt flydende margarine. Tilsæt smøreost og krydderier. Fordel spinatblandingen og den kogte laks i wraps´ene, og rul dem sammen om fyldet. ...

  46. Nem Indbagt Laks

    Skær butterdejspladerne ud, så de er større end laksefileterne. Læg en filet på hvert stykke butterdej. Pres alt vandet ud af spinaten, og bland det med pikantosten. Smag til med citronsaft, salt og peber. Læg en god klat spinat...

  47. Honningmarineret Laks

    Honningmarineret Laks

    Læg laksesiden - med skindsiden nedad - i et ovnfast fad. Pensl laksen med lidt flydende honning. Stil den marinerede laks i køleskabet i en times tid. Fordel herefter 50 g smør i små klatter på fisken, og krydr med salt og peber...

  48. Tigerrejer i Safransauce

    Rør safranen i hvidvinen og lad det trække. Pil imens rejerne, og steg dem i olie til de er næsten færdige. Tag dem af panden, og pres saften fra en halv lime over dem. Hak løg fint, pres hvidløg og sautér dem til løgene blove...

  49. Rødspættefileter med Asparges

    Krydr fiskene med salt og peber og rul dem sammen. Skyl de grønne asparges og skær de træede ender af. Svits skalotteløgene bløde i en gryde med smør og tilsæt vin/bouillon. Giv det et opkog og skru ned for varmen. Lægfiske...

  50. Rejeburger med Tartarsovs

    4 personer. Rør mayonnaise sammen med creme fraiche. Skyl kapers og persille, hak det med en kniv. Rør det i dressingen sammen med cornichoner og smag til med citronsaft, salt og peber. Mos kartoflerne med en gaffel. Hak de afdryppe...

  51. Laksefad

    Bland de fintsnittede porrer med de revne gulerødder og fordel dem i et ovnfast fad. Læg laksestykkerne herpå. Rør pikantosten med lidt af fløden, og fordel den over laksestykkerne. Halvér tomaterne og fordel dem rundt i fadet. ...

  52. Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips

    Indbagt Laks med Spinat & Gulerodschips

    4 personer. Snit løg og hvidløg og svits det i olie til det er klart. Tilsæt spinat, hvidvinseddike og fløde. Giv det hele et opkog og smag det til med krydderierne, lad det småsimre og koge lidt ind. Tag gryden af varmen, og...

  53. Stegte Sild i Lage

    2-4 personer. Klip finnerne af sildefileterne og krydr dem indvendigt med salt og peber. Smør dem med sennep og læg dem sammen på den korte eller lange led. Vend fileterne i rugmelet og steg dem gyldne og gennemvarme på en pande m...

  54. Fisk i Sommerkål

    Tænd ovnen på 180°C. Kom vand, 2 spsk citronsaft og lidt fintrevet citronskal samt hvidløg i bunden af et smurt ovnfast fad. Læg kål og fisk i fadet, krydr med salt og peber og vend rundt. Drys med fintsnittet dild og dryp olive...

  55. Fiskekokotter

    Hak fisken (sej) groft i en foodprocessor og kør det til fars med løg, salt og de øvrige ingredienser. Smag til med peber. Tænd ovnen på 180°C Skær laksen i tern. Vend lakseterningerne med dild, salt og peber, vend dem i farsen...

  56. Lakselasagne

    Lakselasagne

    Tø spinaten op og tryk den fri for væde. Start med et tyndt lag sauce i bunden. Herpå lægges spinat, laks og så plader. Gentag til der ikke er mere. Slut af med et lag sauce. Drys lasagnen med rasp og bag den ved 180°C i 25-30 m...

  57. Ovnbagt Laks med Philadelphia Purløg

    Til 4 personer. Forvarm ovnen til 180°C Smuldr brødet og rør det sammen med purløg og citronskal. Smør laksefileterne med et tykt lag Philadelphia Purløg, og læg dem på en bageplade smurt med lidt olie. Strø brødkrumme...

  58. Rød Karryret med Rejer & Mango

    Rød Karryret med Rejer & Mango

    Varm olien op i en tykbundet gryde, sautér forårsløgene i 1 minut, og tilsæt karrypasta. Pisk hønsefond og fiskesauce i og bring i kog. Skær squash og kartofler i tern, kom dem ved, og lad det simre med låget på skrå i 15 min...

  59. Nemme Fiskestænger

    NB! I stedet for laks kan enhver hvid fisk bruges. Bag, damp eller gril fisken til den falder fra hinanden i flager. Bland fisken med kartoffelmos, forårsløg, ketchup og smag til med salt og peber. Der er ikke mængder på ingredien...

  60. Fiskepandekage

    Rør fiskefarsen med æg, løg, persille, salt og peber. Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Fordel farsen i panden til en tyk pandekage. Steg den ved svag varme...

  61. Indbagt Laks med Spinat

    Indbagt Laks med Spinat

    Læg filodejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel laksen ud over dejen - ikke helt til kanten. Rør osten blød med creme fraiche og chillisauce og smag til med tabasco, citronsaft, salt og peber. Smør osten ud over ...

  62. Roulade med Tunfyld

    Roulade med Tunfyld

    Ingredienserne til dejen piskes godt sammen og hældes i en bradepande beklædt med med bagepapir (papiret skal helst være større end pladen, da dejen ellers løber under). Bages 30 minutter ved 200C°. Porre, løg og peberfrugt svitse...

  63. Stegt Ã…l

    Stegt Ã…l

    Rens, skyl, salt og tør ålene Saltning: Fordel salt på fisken og lad dem trække ca. ½ time, fileter i 5-10 minutter. Beregn 1 tsk salt per kg fisk. Skyl saltet af og dup fisken tør. Skær dem i ca. 8 cm lange stykker. Vend dem i...

  64. Fisk i Karry

    Skyl og tør fileterne, gå dem efter for ben. Skær fisken i 4-8 stykker. Skær løg i skiver og gulerødder og squash i stave. Snit porrer i tynde skiver. Svits løg, gulerødder og porrer i smør og karry i en sauterpande. Tilsæt ...

  65. Indisk Scampi

    Svits porre og peberfrugt i 1 spsk fedtstof. Kom resten af fedtstoffet i panden og svits karryen nogle minutter. Tilsæt rejerne og svits let. Krydr med peber, paprika og cayennepeber. Hæld cognac ved og flambér. Tilsæt fløden....

  66. Laks i Ovn med Grøn Pesto

    Blend basilikum, olivenolie, parmesan og hvidløg. Krydr med salt og peber. Læg laksen i et fad med skindsiden nedad. Krydr med salt og peber. Smør pestoen på laksen i et jævnt lag. Bag fisken i ovnen i 15 minutter ved200°C. Serv...

  67. Indbagt Laks i Lime-Flødespinat

    Gnid fisken i salt og skyl den, dup derefter med køkkenrulle. Skær fisken i passende stykker, så de kan ligge i butterdejen. Optø spinaten. Dette kan gøres ved at dampe den i en si, hvis man skal skynde sig. Kom lidt smør på en...

  68. Fiskefad med Spinat

    Fordel spinaten i bunden af et smurt, ildfast fad og drys med salt og peber. Hvis du bruger frossen spinat skal den først tøes op, og væden skal presses af. Hvis du bruger frisk spinat, skal du beregne 800-1000 g, og den bør blancheres ...

  69. Fiskegryde

    Skyl porren og skær den i ringe. Skær peberfrugten i terninger. Svits porreringe, peberfrugt og knust hvidløg i smør uden at det tager farve. Tilsæt fløde og creme fraiche. Krydr med basilikum, karry, sukker, salt og peber. Brin...

  70. Hannes Sejret

    Hannes Sejret

    Fisken lægges i bunden af et ildfast fad. Grøntsagerne ristes og lægges ovenpå fisken. Herefter tilsættes tomater, fløde og krydderier. Sættes i ovnen ved 200°C i ca. 35 minutter. Inden servering drysses det ristede baco...

  71. Fiskefrikadeller med Grov Remoulade

    Hak sejfilet og rejer med lidt salt til en fiskefars. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør til en jævn fars. Lad denne hvile ½ times tid i køleskabet, inden fiskedellerne formes og steges gyldne. Rør mayonnaise med Piccalil...

  72. Spaghetti med Tigerrejer

    Spaghetti med Tigerrejer

    Tigerrejerne tages ud af skallerne, som gemmes. Tigerrejerne lægges derefter i en lage bestående af olivenolie, presset citron, friskhakket hvidløg, ingefær, lidt chili, friskkværnet peber og lidt rosmarin. Skallerne kommes i en gr...

  73. Tunfrikadeller

    Tunfrikadeller

    Det hele røres sammen i en skål. Form frikadellerne og steg dem i lidt stegemargarine på panden. Jo længere tid de bliver stegt, jo sprødere bliver de :-)...

  74. Penne med Stegt Laks, Pesto & Forårsløg

    Kog pastaen al dente som anvist på pakken. Steg laksefileterne som anvist på pakken og krydr med salt og peber. Lad pastaen dryppe af, men lad ½dl af kogevandet blive i gryden. Snit forårsløgene og damp dem i kogevandet i 1-2 ...

  75. Tigerrejer i Bur

    Finhak alle grøntsagerne, undtagen aspargesene. Rejerne skylles, pilles, tarmen fjernes og lægges på køkkenrulle. Grovhak tomater og hvidløg. Asparges sættes over i gryde med koldt vand (tages op når det koger). Grøntsa...

  76. Indbagte Rejer

    Pisk tempura mel og vand sammen. Dyp nu rejerne i den færdige dej, og kog dem i olie til de bliver gyldenbrune....

  77. Varm Lakseret med Mornay Sauce

    Varm Lakseret med Mornay Sauce

    Spinaten lægges i bunden af et ildfast fad. Laksen skæres i tynde skiver, og lægges ovenpå. Hæld Mornay sauce over, og drys muskatnød på. Bages i ovnen ved 200°C i ca. 30 minutter ...

  78. Kreolske Rejer

    Tilbered risene efter anvisning på pakken. Læg låget på og hold risene varme. Opvarm olien i en stor gryde og svits selleri, hvidløg, løg og peberfrugt umder omrøring til det er mørt (ca. 10 minutter). Varm bønnerne i en mind...

  79. Fiskefilet i Fad med Vinsauce

    Sæt ovnen på 200°C. Rens porre og squash, skræl gulerødderne. Skær alt i fine strimler. Hak skalotteløgene fint. Smelt det meste af smørret på en pande. Damp skalotteløgene i fedtstoffet et par minutter. Kom derefter de strimle...

  80. Laks Teriyaki

    Kog risene efter posens anvisninger og hold dem varme. Optø grøntsagerne. Tilbered bouillonen og bland den med finthakket løg, chilli, vineddike, soya, ingefær og sukker. Varm 1 spsk olie på en stor pande eller i en wok ved midd...

  81. Fisk i Folie

    Riv fire lige store stykker sølvpapir af, og smør dem med olie. Sæt ovnen på 200°C. Lad tomaterne dryppe af. Rens porren og skær den i tynde ringe. Pil og hak hvidløget. Bland tomater, porre og hvidløg med kapers og creme fraiche...

  82. Lækker Rejepande

    Varm ovnen til 250°C. Skyl, udkern og flæk peberfrugterne. Læg peberfrugterne på risten i ovnen med skindsiden op og grill, til der dannes blærer i skindet. Tag peberfrugterne ud, træk skindet af og skær frugtkødet i 1 cm store ...

  83. Ovnbagt Sprødpaneret Fiskefilet

    Sæt ovnen på 225°C. Smør et stykke bagepapir eller en plade let med margarine. Bland rasp, grahamsmel, paprika, timian, salt og peber i en dyb tallerken. Riv skallen af den halve citron og bland det i. Pisk æggehviden let med van...

  84. Pocheret Laks med Dildsauce

    Skyl laksen forsigtigt i koldt vand og dup den tør med køkkenrulle. Pil skalotteløget og hak det fint. Skyl dilden. Dup den tør og hak bladene groft og stilkene fint. Hæld fiskefond, løg og fennikel over i en sautépande og bring d...

  85. Laks med Penne & Asparges

    Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Lad pastaen løbe fra og bland den i en skål med olivenolien. Lad det svale til stuetemperatur. Skær citronen i skiver. Læg laksen i en lav stor gryde eller i en stegepande og hæld vand på, så...

  86. Peberfrugter med Tunfyld

    Halvér peberfrugterne på langs. Lad stilken sidde på. Fjern kernerne. Udblød brødet i lunkent vand. Lad tunfisken dryppe af. Kram vandet ud af brødet og bland med tunfisken. Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak persillen fint og b...

  87. Fiskepinde med Dip

    Bland mayonnaise, agurk, porre og cayennepeber godt i en skål. Dæk med folie og stil til side. Bland rasp, citronskal, peber og salt i en dyb tallerken. Bland godt. Skær 3 cm brede skiver af fiskefiletterne. Pisk æggehviden let. D...

  88. Makrelfilet på Spinatbund med Stegte Kartoffelskiver

    Nip basilikumbladene af og findel dem med olivenolien i en foodprocessor eller blender. bring saltet vand i kog i en gryde. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Lad dem koge i 7-10 minutter til de er møre. Skyl spinatbladene og skÃ...

  89. Cremede Rejer med Lækre Gule Ris

    Tilbered risene: Kog risene efter pakkens anvisninger. Opvarm olien i en gryde og tilsæt karryen. Lad det stege ca. 30 sekunder og tilsæt så risene. Steg 1 minut. Del auberginen på langs og drys rigeligt med salt på snitfladen. Lad...

  90. Thai-Rejer

    4 personer Lad rejerne tø op i posen (under vand). Lad væden dryppe af og læg rejerne på køkkenrulle. Rens peberfrugterne og fjern kernerne. Skær dem i tynde strimler. Smelt smør + olie på en pande. Kom de helt tørre r...