Opskrifter » Hovedretter » Grill » Majspakker
Majspakker opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave majspakker:
- 4 hele majskolber
- 4 kødnåle
- 4 blade salvie
- 4 tsk smør
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Majspakker:
Majsbladene trækkes af og kernerne på selve kolben skæres fra.
Kernerne ristes let i en gryde med salvieblade og smør. Smages til med salt og peber.
Udvælg 8 af de største majsblade og giv dem et let opkog i en gryde med vand. Bladene skal ikke spises, men de skal bruges til at pakke majskernerne ind i.
Læg bladene 2 og 2 sammen og fordel majskernerne på dem.
Pak bladene sammen om kernerne, så du har 4 pakker og luk hver pakke med en kødnål.
Pakkerne grilles 3-4 minutter på hver side. Ved serveringen åbnes pakkerne og bladene kasseres.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.