Opskrifter » Hovedretter » Grøntsager » Kartoffelroulade
Kartoffelroulade opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kartoffelroulade:
6-8 personer.
Bedst, når den bages dagen før!
Kartoflerne rives og vrides i et viskestykke. Bredes ud på bagepapir i en stor bradepande. Salt, peber og den hakkede persille fordeles over kartoflerne.
Bacon svitses på panden (eller i mikroovnen) og fordeles over kartoflerne sammen med mosten.
Æg og mælk piskes sammen (1½ tsk salt og 3/4 tsk peber tilsættes æggemassen), og hældes over til sidst.
Bages ved 200°C i ca. 1 time. Rulles sammen på langs mens den endnu er varm. Pakkes ind i bagepapiret, afkøles og lægges i køleskabet til næste dag.
Lige før serveringen skæres rouladen ud i ca. 2 cm tykke skiver, lægges på bagepapir og varmes/brunes i ovnen ved 225°C i 10-15 minutter.