Opskrifter » Hovedretter » Kalkun » Fyldt Kalknbryst med Ris & Tomatsauce
Fyldt Kalknbryst med Ris & Tomatsauce opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fyldt Kalknbryst med Ris & Tomatsauce:
Tænd for ovnen. Varmluft 180°C - almindelig 200°C
Skær en lomme i kalkunbrystet. Gnid indeni og udenpå med presset hvidløg. Smør pikantosten inde i lommen.
Drys udenpå med papirka og en smule salt. Læg halvdelen af baconskiverne i et ildfast fad. Læg kalkunbrystet ovenpå og fordel derpå det sidste bacon. Sæt fadet i ovnen i 65 minutter.
Hæld tomatpuréen i en gryde med vandet. Rør i det, til det småkoger. Skru ned og kom kryderier i. Lad tomatsaucen småkoge i 3 minutter. Smag til med salt og peber.
Risene koges som anvist på emballagen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.