Madkampen.dk » Ingredienser » Pikantost
Opskrifter på mad med Pikantost
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor pikantost indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Nem Cremet Kyllingesuppe
Skær rugbrødet i små tern, sprøjt dem med olivenolie og drys med lidt groft salt. Bag dem så sprøde i ovn. Tø suppen op og varm den op. Hæld pikantosten i suppen. Skær kyllingebrysterne i tern, og kom dem i suppen. Lad de...
-
Koteletter i Fad med Pikantost & Bacon
2-4 personer. Varm en stegepande op og stegbacontern lysebrune og sprøde. Fjern baconstykkerne fra panden og lad dem trække på fedtsugende papir. Brun koteletterne på begge sider i baconfedtet på samme pande. Læg koteletterne i ...
-
Kyllingeruller
Til 2 ruller. Rør farsen sammen med æg og krydderier. Kom evt. lidt mel i, hvis den er blevet lidt for våd. Læg bacon på et stykke bagepapir eller en sushimåtte, og fordel derefter farsen på midten af baconen. Derefter lægges ...
-
Skinkestang
Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt salt og olie og bland til sidst melet i. Ælt dejen godt sammen og lad den hæve i 10 minutter. Rul dejen ud til en plade på ca. 40x30cm Smør med osten, drys med fintrevet løg og skinkest...
-
Kylling med Smøreost & Pasta
Skær løget og kyllingefileterne i tern. Svits både løg og kyllingetern på panden. Krydr med salt, peber og paprika. Bland ½ pakke pikantost sammen med kyllingen på panden. Rør godt rundt indtil osten er smeltet. Tilsæt saf...
-
Alt i Et Fad - Oksekød & Peberfrugt
Rens og skær peberfrugterne i tern, og læg dem i bunden af et ildfast fad. Steg baconternene, lad dem dryppe af på fedtsugende papir, og fordel dem derefter over peberfrugterne. Svits oksekødet og fordel det over peberfrugt og bac...
-
Pikant Kylling i Fad
Til 4 personer. Steg baconternene på en pande, lad fedtet dryppe af på et stykke køkkenrulle, og læg dem derefter i et ildfast fad. Rens porrerne godt, og skær dem i skiver. Svits dem på panden i baconfedtet. Hæld fløden over ...
-
Pastasalat med Pikantost
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Tag 1½ dl af kogevandet fra. Steg baconternene sprøde på en pande. Rør pikantosten op med kogevandet fra pastaen. Når pastaen er kølet af, blandes den med grøntsagerne, ostesaucen og...
-
Svinemørbrad med Bacon & Pikantost
Puds mørbraden af for de værste sener og fedt. Læg bacon/skinke i et rektangel side om side, så mørbraden kan rulles ind heri. Drys med salt og peber. Læg mørbraden på bacon/skinkestykket, og giv den et godt lag pikantost. For...
-
Pikant Laks med Timiangulerødder & Krydret Kartoffelmos
Skræl kartofler, gulerødder og pastinak. Skær kartoflerne og pastinak i små stykker, og kog dem møre i vand uden salt. Imens gøres laksen klar. Læg laksestykkerne i et ildfast fad, og krydr dem godt med salt og peber. Smør et ...
-
Pikant Kylling
Svits løg og bacon på en pande, til løgene er klare og baconen er sprødt. Svits herefter kyllingestykkerne. Fordel kyllingen i et ovnfast fad, og læg herefter løg/bacon over. Skær peberfrugten i tern og halvér cherrytomater...
-
Nem Indbagt Laks
Skær butterdejspladerne ud, så de er større end laksefileterne. Læg en filet på hvert stykke butterdej. Pres alt vandet ud af spinaten, og bland det med pikantosten. Smag til med citronsaft, salt og peber. Læg en god klat spinat...
-
Laksefad
Bland de fintsnittede porrer med de revne gulerødder og fordel dem i et ovnfast fad. Læg laksestykkerne herpå. Rør pikantosten med lidt af fløden, og fordel den over laksestykkerne. Halvér tomaterne og fordel dem rundt i fadet. ...
-
Ostesuppe
Svits kødet. Hak løg og hvidløg og steg det med sammen med mødet. Tilsæt vand, bouillon og krydderier, og kog det med et par minutter. Bland pikantosten i, og kog derefter suppen op. Serveres med lidt creme fraiche på toppen ...
-
Pikant Porresuppe
4 personer. Rens porrerne godt og skær dem i tynde skiver, noget af det grønne må gerne komme med. Svits porrerne i smørret - de må ikke brune, og hæld bouillonen ved. Smag til med salt og peber. Lad suppen koge ca. 8 minutte...
-
Roulade med Tunfyld
Ingredienserne til dejen piskes godt sammen og hældes i en bradepande beklædt med med bagepapir (papiret skal helst være større end pladen, da dejen ellers løber under). Bages 30 minutter ved 200C°. Porre, løg og peberfrugt svitse...
-
Fyldt Kalknbryst med Ris & Tomatsauce
Tænd for ovnen. Varmluft 180°C - almindelig 200°C Skær en lomme i kalkunbrystet. Gnid indeni og udenpå med presset hvidløg. Smør pikantosten inde i lommen. Drys udenpå med papirka og en smule salt. Læg halvdelen af baconskive...
-
Kyllingebryst med Peberfrugter
Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kyllingekødet i ca. 1 minut. Tag kødet op. Smelt resten af smørret og svits grøntsagerne i ca. 1 minut. Rør ost og mel sammen i en skÃ...
-
Roulade med Skinkefyld
Ingredienserne til dejen piskes sammen og hældes i en bradepande med bagepapir. Bages 30 minutter ved 200C°. Fyldet svitses let og iblandes 1 pakke pikantost. NB! Istedet for løg, kan der bruges 1 bundt forårsløg. Når fyldet er ...
-
Varmrøget Laks med Pikantbagt Kartoffelmos
Marinér laksen med en blanding af salt, sukker og citronsaft. Den skal trække i mindst 4 timer. En halv time før laksen skal grilles, overhældes flisen med vand. NÃ¥r den halve time er gÃ¥et, hældes vandet fra, og flisen smides pÃ...
-
Pasta med Tunsauce
4 personer Hæld tunen til afdrypning. Rør osten blød med creme fraichen. Tilsæt løg, kapers, sennep og peber. Vend tunen i og stil i køleskabet en times tid. Kog pastaen og server med den kolde tunsauce....