Opskrifter » Hovedretter » Kalkun » Kalkunpande med HvidkÃ¥l & Æbler
Kalkunpande med Hvidkål & Æbler opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kalkunpande med hvidkål & Æbler:
- Kartoffelmos:
- 1 liter vand
- 1 kg melede kartofler
- 150 g Cheasy friskost med løg og urter
- 1½ tsk groft salt
- Kalkunpande:
- 25 g smør
- 500 g kalkunbryst
- 300 g finthakket hvidkål
- 300 g uskrællede æbler i
- 2 spsk friske timianblade
- 2 tsk groft salt
- ½ dl grofthakket frisk bredbladet persille
- Friskkværnet peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kalkunpande med Hvidkål & Æbler:
Kartoffelmos: Kog vand og kartofler i en stor, tykbundet gryde ved svag varme og under låg i ca 20 minutter. Gem 1 dl kogevand. Hæld resten af vandet fra og damp kartoflerne tørre. Mos dem groft, f.eks. med en grydeske. Vend kogevand, ost og salt i. Varm kartoffelmosen igennem og smag til.
Kalkunpande: Lad imens smørret gyldne i en sauterpande. Brun kødet i ca. 3 minutter. Tilsæt hvidkål, æbler, timian og salt og steg retten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 minutter. Smag til.
Ved serveringen lægges kartoffelmosen i et varmt fad. Kalkunpanden fordeles over mosen og drysses med persille og peber.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.