Madkampen.dk » Ingredienser » Bredbladet persille
Opskrifter på mad med Bredbladet persille
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor bredbladet persille indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Grillede Jomfruhummere
Til 4 personer. Flæk jomfruhummerne på langs. Smelt smør i en lille gryde og smag til med knust hvidløg og finthakket bredbladet persille. Læg hummerne i en bradepande med skærefladen op og fordel hvidløgssmørret over dem....
-
Grøn Grill-Sauce
Bland surmælksproduktet og mayo. Blend persille, mynte, forårsløg, hvidløg og drueagurker. Smag til med salt. Serveres til et stykke godt kød, evt. grillet....
-
Pasta med Svampesauce
Læg de tørrede kantareller i en lille skål og overhæld dem med vand. Lad dem udbløde i vandet i ca. 1 time. Skyl dem grundigt for at fjerne eventuelle rester af jord. Lad dem dryppe af i en sigte. Rens champignonerne og østershatte...
-
Ovnbagte Peberfrugter
Til 4 personer. Tænd ovnen på 180°C. Læg de hele peberfrugter på en bageplade med bagepapir og bag dem midt i ovnen til de er helt bløde. Sørg undervejs for at de ikke brænder på ved at vende dem forsigtigt en gang imellem. D...
-
Dukan - Madpandekage med Oksekød & Chili
Pisk klid, æggehvide, vand, fromage frais og salt sammen. Bag 2 pandekager på en fedtfri pande. Fordel evt. nogle dråber olie på panden med et stykke køkkenrulle først. Steg løget klart i en gryde med en lille smule olie ved mi...
-
Græsk Kartoffelsalat
Halvér de uskrællede kartofler på langs og skær dem i små både. Læg dem i et ildfast fad, drys med med salt, peber og oregano og stænk dem med olivenolie og citronsaft. Herefter bages kartoflerne i 40-45 minutter ved 250°C, til ...
-
Rustik Kartoffelsalat med Peberfrugt & Chorizo
Skyl kartoflerne godt og kog dem møre i letsaltet vand. Lad dem køle af og skær dem i halve. Skær derefter pølseskiverne i halve og steg dem sprøde på en tør pande. Rens peberfrugterne og skær dem i store, grove tern. Steg de...
-
Kalkunpande med Hvidkål & Æbler
Kartoffelmos: Kog vand og kartofler i en stor, tykbundet gryde ved svag varme og under låg i ca 20 minutter. Gem 1 dl kogevand. Hæld resten af vandet fra og damp kartoflerne tørre. Mos dem groft, f.eks. med en grydeske. Vend kogevand, os...
-
Pesto med Soltørrede Tomater
Kom tomater, persille, oliven, hvidløg og citronsaft i en blender eller foodprocessor og kør delene til grofthakkede. Kør videre og tilsæt olien. Blend til en ensartet konsistens. Rør osten i til sidst. Smag til med salt og peber. ...
-
Tomatsalsa
Vask tomaterne og hak dem fint. Hak også hvidløgsfed og forårsløg fint. Kom alle delene i en skål og tilsæt persille og olivenolie. Rør rundt så alle dele blandes og smag til med salt og peber...