Madkampen.dk » Ingredienser » Bredbladet persille

Opskrifter på mad med Bredbladet persille

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor bredbladet persille indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Grillede Jomfruhummere

    Til 4 personer. Flæk jomfruhummerne på langs. Smelt smør i en lille gryde og smag til med knust hvidløg og finthakket bredbladet persille. Læg hummerne i en bradepande med skærefladen op og fordel hvidløgssmørret over dem....


  2. Grøn Grill-Sauce

    Bland surmælksproduktet og mayo. Blend persille, mynte, forårsløg, hvidløg og drueagurker. Smag til med salt. Serveres til et stykke godt kød, evt. grillet....


  3. Pasta med Svampesauce

    Læg de tørrede kantareller i en lille skål og overhæld dem med vand. Lad dem udbløde i vandet i ca. 1 time. Skyl dem grundigt for at fjerne eventuelle rester af jord. Lad dem dryppe af i en sigte. Rens champignonerne og østershatte...


  4. Ovnbagte Peberfrugter

    Til 4 personer. Tænd ovnen på 180°C. Læg de hele peberfrugter på en bageplade med bagepapir og bag dem midt i ovnen til de er helt bløde. Sørg undervejs for at de ikke brænder på ved at vende dem forsigtigt en gang imellem. D...


  5. Dukan - Madpandekage med Oksekød & Chili

    Pisk klid, æggehvide, vand, fromage frais og salt sammen. Bag 2 pandekager på en fedtfri pande. Fordel evt. nogle dråber olie på panden med et stykke køkkenrulle først. Steg løget klart i en gryde med en lille smule olie ved mi...


  6. Græsk Kartoffelsalat

    Halvér de uskrællede kartofler på langs og skær dem i små både. Læg dem i et ildfast fad, drys med med salt, peber og oregano og stænk dem med olivenolie og citronsaft. Herefter bages kartoflerne i 40-45 minutter ved 250°C, til ...


  7. Rustik Kartoffelsalat med Peberfrugt & Chorizo

    Skyl kartoflerne godt og kog dem møre i letsaltet vand. Lad dem køle af og skær dem i halve. Skær derefter pølseskiverne i halve og steg dem sprøde på en tør pande. Rens peberfrugterne og skær dem i store, grove tern. Steg de...


  8. Kalkunpande med Hvidkål & Æbler

    Kartoffelmos: Kog vand og kartofler i en stor, tykbundet gryde ved svag varme og under låg i ca 20 minutter. Gem 1 dl kogevand. Hæld resten af vandet fra og damp kartoflerne tørre. Mos dem groft, f.eks. med en grydeske. Vend kogevand, os...


  9. Pesto med Soltørrede Tomater

    Kom tomater, persille, oliven, hvidløg og citronsaft i en blender eller foodprocessor og kør delene til grofthakkede. Kør videre og tilsæt olien. Blend til en ensartet konsistens. Rør osten i til sidst. Smag til med salt og peber. ...


  10. Tomatsalsa

    Vask tomaterne og hak dem fint. Hak også hvidløgsfed og forårsløg fint. Kom alle delene i en skål og tilsæt persille og olivenolie. Rør rundt så alle dele blandes og smag til med salt og peber...