Opskrifter » Hovedretter » Kalkun » Kalkunstroganoff
Kalkunstroganoff opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kalkunstroganoff:
- 500 g kalkun
- Hvedemel
- 500 g champpignon
- 1 løg
- 1 spsk paprika
- 50 g smør
- 70 g tomatpuré
- 1 dl hønsebouillon
- 2 dl creme fraiche
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
SÃ¥dan laver du Kalkunstroganoff:
Skær kalkunen i strimler og vend dem i hvedemel.
Hak løget og skær champignonerne i kvarte.
Damp champignonerne et par minutter i en tør gryde, tag dem op og stil dem til side.
Smelt smørret på en pande, og svits løget, til det bliver blankt. Tilsæt kødet og brun det. Tilsæt så paprika, tomatpuré og bouillon og lad retten simre under låg i 5 minutter.
Rør creme fraiche i og smag til med salt og peber. Tilsæt til sidst champignonerne.
Servér med kartoffelmos eller kogte ris
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.