Madkampen.dk » Ingredienser » Hønsebouillon
Opskrifter på mad med Hønsebouillon
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor hønsebouillon indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Kalkunstroganoff
Skær kalkunen i strimler og vend dem i hvedemel. Hak løget og skær champignonerne i kvarte. Damp champignonerne et par minutter i en tør gryde, tag dem op og stil dem til side. Smelt smørret på en pande, og svits løget, til ...
-
Rabarberkylling i Karry
Til 4-5 personer. Skær kyllingen i mundrette tern. Kom kokosolien på en varm pande, og svits karryen. Tilføj kyllingen og brun det, uden at gennemstege det. Skyl rabarberne og skær dem i stykker på ca. 1 cm. Kom dem i bunden a...
-
Rød Karry-Mørbrad
Til 2 personer. Skær mørbraden i mindre stykker og svits dem i olien sammen med karrypastaen. Krydr med salt og peber, rør bouillonen i og tilsæt tomatpuréen. Lad retten simre under låg i 5 minutter. Tilsæt flødeost og ...
-
Chilisuppe med Hakket Oksekød
Brun kødet og læg det på en tallerken. Svits i den samme gryde i en smule olie de hakkede løg, hvidløg, chili, gulerødder og peberfrugt i tern. Kom krydderierne i. Hæld bouillon, fløde, tomatpuré og hakkede tomater i, og lad ...
-
Hønsesalat
Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Rens champignon og skær dem i kvarte eller mindre alt efter størrelse. Kog dem i lidt hønsebouillon til de er møre, og lad dem køle af. Flæk blegsellerien og skær dem i små stykker. ...
-
Kylling med Hyldeblomst & Mandler
Til 4 personer. Rist mandlerne på en pande uden fedtstof i 3-5 minutter. Drys med lidt salt og stil dem til side. Smelt smørret i en sauterpande og steg kyllingekødet i ca. 6 minutter. Tag kødet op. Kog pastaen uden låg i ca. ...
-
Thaisuppe med Kylling & Kokos
Skyl porren og skær den i tynde ringe. Skyl spirerne og sæt dem til afdrypning. Pluk kyllingen eller skær den i lange, mundrette stykker. Varm olien i en gryde, og rør karrypastaen ud heri. Lad det svitse et øjeblik og hæld s...
-
Blomkålssuppe med Porrer
Dæk bunden af en stor gryde med vand. Skyl blomkålen og skær den ud i buketter. Snit porrer og løg. Hæld grøntsagerne op i gryden og lad dem koge/dampe ved svag-medium varme i ca. 25 minutter med låg. Hvis vandet fordamper, så...
-
Tom Kha Gai - Kokosmælksuppe
Til 4 personer. Opvarm bouillonen og tilsæt de øvrige ingredienser (bortset fra kylling og kokosmælk). Bring blandingen i kog og tilsæt kylling (skåret i mundrette stykker) og kokosmælk. Lad det koge et par minutter til kylli...
-
Peberrodssovs
Smelt smørret i en gryde. Rør melet i, og tilsæt bouillonen lidt ad gangen, mens der piskes. Tilsæt mælken, lad sovsen koge et par minutter og smag den til med salt, peber og peberrod....
-
Blomkålssuppe med Bacontern
Til 4 personer. Skyl blomkålen og del den i små buketter. Skær stokken i tynde skiver. Sautér løget i olien, til det er klart. Skru op for varmen og lad blomkålen stege med i 5 minutter under omrøring. Hæld bouillon på ...
-
Mexicanerkylling
Til 4 personer. Læg kyllingen i et ildfast fad, og drys med salt og peber. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og smag til. Pensl kyllingefileterne med marinade i et tykt lag, og hæld bouillonen i fadet. Sæt fadet ...
-
Cremet Kylling med Soltørret Tomat
Opvarm ovnen til 200°C Krydr kyllingelårene med salt og peber. Smelt 2 spsk smør i en sauterpande, og læg kyllingen i. Svits begge sider, til de har fået farve - 2-3 minutter på hver side, og læg dem så til side. Smelt rest...
-
Nemme Gule Ærter
Varm suppen, tilsæt lidt timian og bouillon. Når det koger, tilsættes en passende mængde "Møllerens Gule Ærter", lad det koge 5 minutter og smag til med salt og peber. Læg pølserne (du kan også bruge medister) i suppen, og la...
-
Tøm Køleskabet Kyllinge Kasserolle
Steg baconen sprød. Steg kyllingen i baconfedtet. Den skal ikke være helt færdigstegt, men have lidt farve. Tag kyllingen af panden og læg dem i et ildfast fad. Tør panden af med et stykke køkkenrulle, og tilsæt smør. Svits lÃ...
-
Svampesuppe
Snit porren fint. Smelt smørret i en gryde, og svits porreringene her, til de er klare. Drys melet over og rør det godt sammen. Tilsæt bouillonen lidt efter lidt under piskning. Skær svampene i mellemstore tern og hæld dem...
-
Kartoffel-Porre Suppe
Rens og skær kartofler og porrer i skiver/stykker. Stegt stykkerne i smør og lad det simre lidt. Tilsæt derefter bouillon og lad det simre, til grøntsagerne er møre. Tag en stavblender og blend det hele. Tilsæt piskefløde og...
-
Kalkun med Frisk Pasta & Flødesauce
Brun kalkunbrystet i olie på alle sider i en gryde eller sauterpande. Tilsæt vin, bouillon, hakkede tomater, peberfrugt og krydderier og lad det simre under låg i ca. 35 minutter. Vend kødet et par gange undervejs. Læg kødet på...
-
Krydrede Mexicanske Ris
Pil løget og hak det fint. Rens peberfrugten og hak den fint. Opvarm olien i en gryde og tilsæt løg og peberfrugt. Steg under omrøring ved jævn varme i 3-4 minutter. Tilsæt gurkemeje og spidskommen og hæld bouillonen på. Br...
-
Chilisuppe med Hakket Oksekød
Svits kødet til det har fået farve, og læg det fra på en tallerken. Hæld lidt ekstra olie i den samme gryde og svits de hakkede løg, hvidløg, chili (bestem selv hvor stærk suppen skal være, brug flere eller færre kerner), guler...
-
Vintersuppe med Broccoli & Bacon
Til 4 personer. Rengør grøntsagerne, og kom dem i en gryde med bouillon og lad dem koge i ca. 10-12 minutter. Steg baconen sprødt på panden imens suppen koger. Når suppen er kogt, pureres den i gryden med en stavblender og sma...
-
Kyllinge-Karrysuppe
Skræl og skær gulerødderne, persillerødder/pastinakker og kartoffel i tern. Skær bladselleri i små stykker. Svits i en stor gryde løg, hvidløg, gulerødder, persillerødder, kartoffel og bladselleri. Drys karry og mel over de ...
-
Hurtig Kyllingetærte
Til 4 personer. Rist pinjekernerne på en tør pande, og stil dem til side. Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker. Rens og snit porrer, løg, hvidløg og forårsløg. Steg kyllingestykkerne og grøntsagerne i smørret på ...
-
Drengerøvsgryde
Snit løgene fra top til bund Skræl og skær gulerødderne i skiver Rens champignonerne og skær dem i kvarte Skær peberfrugten i store tern Skær tomaterne i både Varm en gryde med olie godt op. Tilsæt kødet (ungkvæg) og lad d...
-
Lækker Karrykylling i Fad
Til 4 personer. Vend i en pose kyllingestykkerne i en blanding af karry, salt og peber. Steg dem på panden og læg dem i et ovnfast fad. Hæld saften fra ananas og gem den. Steg ananasstykkerne til de er let gyldne på panden og f...