Opskrifter » Hovedretter » Kalvekød » Farsroulade
Farsroulade opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave farsroulade:
- 300 g hakket kalvekød
- 200 g hakket flæskekød
- 1 dl hvedemel
- 1 æg
- 1 dl mælk
- 1 revet løg
- Salt
- Peber
- Lidt margarine
- 250 g champignon
- 1 bundt persille
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Farsroulade:
Ælt kødet med mel, æg, mælk, løg, salt og peber. Pas på, farsen ikke bliver for lind.
Bred farsen ud på et viskestykke drysset med mel.
Rens og hak champignonerne. Læg dem på farsen sammen med hakket persille.
Rul farsen sammen som en roulade og læg den i et smurt ovnfast fad.
Steg rouladen i ovnen ca. 1 time ved 180°C
Kan serveres med kartoffelmos.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.