Madkampen.dk » Ingredienser » Hakket kalvekød
Opskrifter på mad med Hakket kalvekød
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor hakket kalvekød indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Farseret Mørbrad
Til 4-6 personer. Brun den krydrede mørbrad i olie. Rens svampene og blend dem til jævn fars, der røres med kalvekød, æg og krydderurter. Farsen kan tilsættes lidt rasp eller mel, hvis den er for våd. Rør olie og peberfr...
-
Boller i Karry
Rør det hakkede kød med mel, salt, peber, revet løg, æg og væske til en god, ikke for fast, fars. Kog vand og salt op. Sæt bollerne heri med en lille spiseske. Lad bollerne smÃ¥syde ca. 10 minutter. Tag bollerne op og lad dem lÃ...
-
Farsroulade
Ælt kødet med mel, æg, mælk, løg, salt og peber. Pas på, farsen ikke bliver for lind. Bred farsen ud på et viskestykke drysset med mel. Rens og hak champignonerne. Læg dem på farsen sammen med hakket persille. Rul farsen s...
-
Frikadeller med Hjemmelavet Rødkål
Skær kålen i kvarte og fjern det yderste blad og stokken. Snit kålen meget fint. Smelt fedtstoffet i en gryde og kom kålen i. Tilsæt ribssaft, eddike, sukker og salt og lad kålen koge mør i (ca. 2 timer). Rør det hakkede kød ...
-
Farserede Courgetter
Tænd ovnen på 200°C. Skyl courgetterne. Flæk dem og tag kernerne ud med en ske. Læg courgetterne i et ildfast fad, som er smurt med olie. Drys dem med ½ tsk salt. Kom kødet i en stor skål. Pil og riv løget. Kom det i sk...
-
Polpette (Italienske Kødboller) Med Tomatsauce
Polpette: Farsen hældes i en skål (husk dobelt så meget flæsk end kalv - ellers bliver Polpetten tør). 2 store løg rives i farsen. 2 æg hældes i farsen sammen med 3 spsk rasp og danskvand. 3 fed hvidløg presses i farsen. ...
-
Hønsekødssuppe
* bouquet garni er et fransk ord, for den krydderurtebuket, man tilsætter supper - i denne suppe: 4 grene timian, lidt persille, lidt porretop, laurbærblade Suppe: Dæk kyllingestykkerne med vand i en gryde og kog stille i 15 minutter...