Opskrifter » Hovedretter » Kalvekød » Wienerschnitzel
Wienerschnitzel opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Wienerschnitzel:
Pisk æggene let sammen.
Bland rasp med salt og peber på et stykke smørrebrødspapir.
Vend kødet i æg, derefter i rasp. Ryst papiret frem og tilbage og sørg for, at kødet er helt dækket med rasp.
Opvarm smørret på en pande. Læg schnitzlerne på. Steg dem ca. 3 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde udenpå og svagt rosa i midten.
Vend dem kun en gang.
Læg schnitzlerne på et varmt fad.
Skræl citronen og pil den hvide hinde af. Skær den i tynde skiver. Fjern kernerne. Anret schnitzlerne med 2 skiver citron på hvert stykke.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.