Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Risret med Kylling & Porre
Risret med Kylling & Porre opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Risret med Kylling & Porre:
Til 4 personer.
Brun kyllingen på en pande med salt, peber og de krydderier du ønsker.
Skær porrerne i tynde ringe, og tilsæt dem. Lad dem svitse med til porrerne er bløde. Hæld så fløden over og lad det koge op.
Smør et ildfast fad, og hæld risene i fadet. Læg kyllingestykkerne over, og tilsæt fløde/bouillon. Læg baconstykker over retten, og sæt retten i ovnen på 175°C i 40-50 minutter eller til risene er møre.
Server med en lækker salat og evt. et stykke flute.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.