Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling i Grøn Karry
Kylling i Grøn Karry opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling i grøn karry:
Opskrift indsendt af Jakob Clausen
Sådan laver du Kylling i Grøn Karry:
Kyllingen skæres ud i små stykker.
Grøntsagerne skylles og skæres ud i passende størrelser. Her kan f.eks. bruges: champignon, gulerødder, rød peber, broccoli.
Kyllingen svitses i en varm pande med olie.
Når kyllingen begynder at få lidt farve, tilsættes grøntsagerne. Rød peber skal dog ikke i før senere, da de ellers bliver meget bløde.
Tilsæt kokosmælk.
Put nogle tsk grøn karry pasta (kan blandt ander købes i Netto) ned i kokosmælken og rør lidt rundt. Smag dig til hvor meget du ønsker at komme i.
Tilsæt lidt fiske sauce (Thailandsk salt) igen efter smag og behag.
Retten er færdig, når grøntsagerne er møre, men stadig med bid i.
Er man til stærk mad, kan man tilsætte en god stærk chillisauce med kerner.