Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kyllingetærte II
Kyllingetærte II opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllingetærte ii:
- 1 kylling
- 250 g champignon
- 50 g smør
- 2 peberfrugter
- 2-3 spsk mel
- 2½ dl kyllingevand
- 1 dl fløde
- ½-1 tsk paprika
- Salt
- Peber
- 5 plader butterdej
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kyllingetærte II:
Kog kyllingen til kødet er mørt. Befri den for skind og ben og skær kødet i mindre stykker.
Rens champignon, skær dem i skiver og svits dem i smørret. Tilsæt peberfrugterne. Drys derefter mel i under omrøring. Spæd til med kyllingevandet og fløden. Smag til med paprika, salt og peber.
Kom kødet i og lad stuvningen blive kold.
Optø butterdejspladerne.
Læg de 3 af pladerne side om side og rul dem ud. Beklæd en tærteform med dejen. Kom den kolde stuvning i. Rul de resterende plader ud og skær dem i strimler og læg over som et låg. Pensl tærten med sammenpisket æg.
Bag den ca. 40 minutter ved 200°C.