Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kyllingetærte II


Print opskriften på Kyllingetærte II Print opskrift

Del på Facebook

Kyllingetærte II opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllingetærte ii:



Opskrift indsendt af


Kyllingetærte II opskrift

Sådan laver du Kyllingetærte II:

Kog kyllingen til kødet er mørt. Befri den for skind og ben og skær kødet i mindre stykker.

Rens champignon, skær dem i skiver og svits dem i smørret. Tilsæt peberfrugterne. Drys derefter mel i under omrøring. Spæd til med kyllingevandet og fløden. Smag til med paprika, salt og peber.

Kom kødet i og lad stuvningen blive kold.

Optø butterdejspladerne.

Læg de 3 af pladerne side om side og rul dem ud. Beklæd en tærteform med dejen. Kom den kolde stuvning i. Rul de resterende plader ud og skær dem i strimler og læg over som et låg. Pensl tærten med sammenpisket æg.

Bag den ca. 40 minutter ved 200°C.

Et stykke kyllingetærte på tallerken

Print opskriften på Kyllingetærte II Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kylling kategorien

Kylling på Urtebund Mexicansk Kyllingelasagnette Tarteletter med Kyllingetern & Grønærter Cornflakes Paneret Kyllingebryst Tortilla Lagkage med Kyllingefyld Sprøde Kyllingestrimler stegt i Kokos