Opskrifter » Hovedretter » Madtærter » Nem Porretærte med Skinke
Nem Porretærte med Skinke opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave nem porretærte med skinke:
- 1 pose Maizena tærtedej (eller anden færdig dej)
- 1 1/4 dl vand
- Fyld:
- 2 porrer
- 2 tomater
- 150 g skinkestrimler
- 3 æg
- 200 g cheasy fraiche 9%
- 1 knsp peber
- 1 tsk salt
- 1 tsk revet muskatnød
- Revet ost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Nem Porretærte med Skinke:
Lav dejen efter anvisningen på pakken, og læg den i et tærtefad (24cm).
Rens og snit porrerne fint, og kog dem i ca. 3 minutter i letsaltet vand. Lad dem dryppe godt af i et dørslag.
Fordel porrer og skinke over tærtedejen.
Pisk æg, creme fraiche og krydderier godt sammen, og hæld det over tærtefyldet.
Bag tærten i en 200°C varm (almindelig) ovn i 20 minutter.
Tag tærten ud af ovnen, skær tomaterne i skiver, og fordel dem på toppen. Drys lidt revet ost over, og stil tærten tilbage i ovnen, hvor den bages yderligere 15-20 minutter.