Opskrifter » Hovedretter » Risretter » Risengrød (der ikke brænder pÃ¥)


Print opskriften på  Risengrød (der ikke brænder pÃ¥) Print opskrift

Del på Facebook

Risengrød (der ikke brænder på) opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave risengrød (der ikke brænder på):



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Risengrød (der ikke brænder på):

4 personer.

Tag 1 liter kogende vand fra din elkedel, og hæld i en stor gryde (alternativt kan vandet bringes i kog i gryden).

Tilsæt ris og bring det i kog. Når det koger, hældes 2½ dl vand ved, og der skrues ned på laveste blus.

Lad risene simre under låg i ca. en time. Rør af og til.

Når risene er færdige, blandes de med salt, sukker og kaffefløde. Rør godt rundt, og lad grøden trække 5-10 minutter.

Serverer risengrøden med kanelsukker, samt en klat smør og et glas koldt saftevand.

 Risengrød (der ikke brænder på) opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på  Risengrød (der ikke brænder pÃ¥) Print opskrift

Andre spændende opskrifter i risretter kategorien

Risret med Karry & Rejer Indisk Risret Indisk Risret med Rejer