Opskrifter » Hovedretter » Risretter » Risengrød (der ikke brænder pÃ¥)
Risengrød (der ikke brænder på) opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave risengrød (der ikke brænder på):
- 13 dl vand
- 3 dl grødris
- 1½ tsk havsalt
- 4 spsk sukker
- 2½ dl fløde 9 %
Opskrift indsendt af john frederiksen
Sådan laver du Risengrød (der ikke brænder på):
4 personer.
Tag 1 liter kogende vand fra din elkedel, og hæld i en stor gryde (alternativt kan vandet bringes i kog i gryden).
Tilsæt ris og bring det i kog. Når det koger, hældes 2½ dl vand ved, og der skrues ned på laveste blus.
Lad risene simre under låg i ca. en time. Rør af og til.
Når risene er færdige, blandes de med salt, sukker og kaffefløde. Rør godt rundt, og lad grøden trække 5-10 minutter.
Serverer risengrøden med kanelsukker, samt en klat smør og et glas koldt saftevand.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.