Opskrifter » Hovedretter » Risretter » Indisk Risret med Rejer
Indisk Risret med Rejer opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Indisk Risret med Rejer:
Kog vand og salt op. Kom risene i og kog dem ved svag varme under låg ca. 20 minutter.
Kog æggene hårdkogte (8-10 minutter). Skyl dem kolde. Pil dem og skær dem i både. Rens champignon, og hak dem fint.
Smelt fedtstoffet i en gryde og svits karry, løg og æble heri. Drys melet over og bag op med mælk og fløde. Smag til med krydderier. Kom champignonerne i.
Smør et ovnfast fad med smør eller margarine. Læg risene i bunden og fordel æggebåde og rejer herover. Hæld stuvningen over og drys med osten.
Gratinér ca. 5 minutter ved 250°C