Opskrifter » Hovedretter » Risretter » Risret med Karry & Rejer
Risret med Karry & Rejer opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Risret med Karry & Rejer:
Opskriften er til 4 personer
Risene sættes over at koge som anvist på pakken.
Løg og peberfrugter skæres ud i små tern og porrerne skæres ud i ringe.
Broccolien skæres ud i små buketter.
En stor sliplet sautérpande eller wok sættes over varmen, hvorefter løg, peberfrugter og porrer sættes over.
Når disse ingredienser begynder at stege tilsættes broccoli og balsamicoeddike.
Efter et minuts tid tilsættes rejerne og dette simrer ved jævn varme i et par minutter.
Herefter tilsættes de forkogte ris sammen med karry, salt og peber.
NÃ¥r retten er blandet godt, og har simret et par minutter, er den klar til servering.