Opskrifter » Hovedretter » Sandwich & Burger » Sandwich med Pocheret Kyllingesalat
Sandwich med Pocheret Kyllingesalat opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave sandwich med pocheret kyllingesalat:
- 500 g kyllingebryst
- 1 lille løg
- Salt
- Peber
- 100 g hakkede, ristede valnødder
- 2 spsk gule rosiner
- 1 fintskåret stilk bladselleri
- ½ finthakket rødløg
- 3 spsk mayonnaise
- 125 g fedtfattig græsk yoghurt
- Frisk estragon
- Brød
- Salatblade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Sandwich med Pocheret Kyllingesalat:
Til 4 personer.
Skær løget i nogle mindre stykker.
Put løg og kylling i en gryde, og dæk med vand, så der er ca. 2 cm over kødet. Krydr med salt
Bring vandet i kog, læg låg på og skru ned til medium-svag varme, og lad det koge i 5 minutter. Tag gryden af blusset, og lad det stå til kyllingen er gennemkogt (160°C - ca. 12-14 minutter). Tag kyllingen op af vandet, og lad den køle helt af.
Skær kyllingen i små tern, bland med valnødder, rosiner, selleri, rødløg, mayonnaise, yoghurt og estragon.
Lav sandwiches med brød og salatblade.
Tip! Pocheret kylling kan bruges på mange forskellige måde, eksempelvis i supper, tacos eller salater.